loader
MURATPAŞA BELEDİYESİ SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİNİ ANDI

MURATPAŞA BELEDİYESİ SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİNİ ANDI

Muratpaşa Belediyesi; Antalya Valiliği ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, 104 yıl önce Sarıkamış Harekatı’nda şehit düşen askerleri anmak için düzenlediği anma yürüyüşüne destek verdi. 
Muratpaşa Belediyesi; şehit askerleri anmak için 'Saklıkent'ten Sarıkamış'a Gençlik Şühedanın İzinde' adıyla düzenlenen anma yürüyüşüne katılan vatandaşlara, kırık buğday çorbası, hoşaf ve çay ikram etti. 
Yoğun kar yağışı altında yapılan yürüyüşte Antalya Valisi Münir Karaloğlu da, Muratpaşa Belediyesi’nce hazırlanan alanda, vatandaşlara; kırık buğday çorbası ve hoşaf ikram etti. 
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal da; “104 yıl önce yurdumuzu savunurken, Sarıkamış’ta, yazlık kıyafetlerinin içinde donarak şehit olan, 90 bin kahramanı rahmetle ve minnetle anıyorum” diyerek Sarıkamış’ta şehit düşen askerleri andı.
 


Etiketler: MURATPAŞA BELEDİYESİ SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİNİ ANMA PROGRAMI ANTALYA SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİNİ ANDI SARI KAMIŞ ŞEHİTLERİNİ ANMA TÖRENİ SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİNİ ANMA YÜRÜYÜŞÜ

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Kırcamililer 30 yıllık imar sorunun çözümünü şölenle kutladı

Başkan Uysal, “Kırcami planları Türkiye’de istisnadır”
Muratpaşa Belediyesi’nin Kırcami’de düzenlendiği İmar Şöleni’nde konuşan Belediye Başkanı Ümit Uysal, yüzde 40 zayiat oranıyla Kırcami planların Türkiye’de bir istisna olduğunu belirterek, “Yüzde ...

Antalya’da Lider Fiat!

Antalya’da Lider Fiat!


4 yıl önce Best Haber

2019’da Antalyalıların Tercihi Fiat Oldu!

Geçtiğimiz yılı Türkiye otomobil ve hafif ticari araç toplam pazarının lideri olarak bitiren Fiat, ürün gamında yer alan otomobil ve hafif ticari modelleri ile Antalya’da da başarılı sonuçlara imza attı. Fiat 2019 yılında trafik tesc...

Kepez’e jet hızıyla cemevi

Kepez’e jet hızıyla cemevi


4 yıl önce Best Haber

Kepez Belediyesi tarafından yapımı üstlenen ve 14 Kasım 2019’da temeli atılan Altınova Orta Mahalle’deki Pir Sultan Abdal Cemevi’nin inşaatında yüzde 70’ler seviyesine gelindi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün, Altınova’daki Alevi hemşehrilerine sözü ...