loader
Tütüncü, personeliyle bayramlaştı

Tütüncü, personeliyle bayramlaştı

Tütüncü, personeliyle bayramlaştı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, her zaman olduğu gibi bayram sevincini ilk önce personeliyle paylaştı. Başkan Tütüncü, belediye personelinin tek tek bayramlarını kutlayarak, aileleri ile beraber sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.

Kepez Belediyesi’nin bayramlaşma töreni başkanlık makamında yapıldı.  Başkan Hakan Tütüncü, her zaman olduğu gibi bu yılda ilk önce belediye personeliyle bayramlaştı. Başkanlık makamındaki bayramlaşmaya başkan yardımcıları, birim müdürleri ve belediye çalışanları katıldı. Başkan Tütüncü, belediye personellerinin tek tek bayramlarını kutlayarak, aileleri ile beraber sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu. Bayramların toplum hayatımızda çok özel ve anlamlı bir yeri olduğunu hatırlatan Başkan Tütüncü, “Sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel şekilde yaşandığı dini bayramlar, özlemleri gideren, dargınıkları ve kırgınlıkları unutturan, hoşgörü duygusunu güçlendiren milletimizin müstesna günlerindendir. Bayramlar aynı zamanda kırılan kalplerin onarılması, yapılan hataların affedilmesi, hayatımızda daha çok sevgi , dayanışma ve kardeşlik duygusuna yer vermemiz gerektiği konusunda bir kez daha düşünmemiz için önemli fırsatlardır. “ dedi.


Etiketler: Kepez Belediye Hakan Tütüncü

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

 Arıtma deşarj hatlarına kapsamlı bakım

 
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kemer, Alanya Konaklı, Alanya Oba ve Alanya Mahmutlar Atıksu Arıtma Tesislerine bağlı deşarj hatlarında kapsamlı bir bakım çalışması başlatıyor.

...
İçişleri Bakanlığı 81 ile genelge gönderdi valiler bizzat takip edecek

İçişleri Bakanlığı, yaz aylarının gelmesiyle artan düğün, nişan ve kutlama gibi etkinliklerde havaya ateş açılmasının engellenmesi için valiliklere genelge gönderdi.

çişleri Bakanı Süleyman Soylu imzasıyla 81 il valiliğine tekrar gönderilen genelgede, ülke genelinde bayra...

Kepez’den esnafa 20 milyon TL’lik destek

Başkan Hakan Tütüncü, pandemi sürecinde ticari faaliyetleri olumsuz etkilenen belediye kiracısı 411 esnafa uyguladıkları 6 aylık kira muafiyetinin, belediyeye maliyetinin 20 milyon TL’nin üzerinde olduğunu açıkladı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hem yeni yıllarını tebrik ...