loader
 Vakıf Çiftliği -Çallı durakları arasında tramvay ulaşımı 18 Ocak'tan itibaren tek hattan yapılacak

Vakıf Çiftliği -Çallı durakları arasında tramvay ulaşımı 18 Ocak'tan itibaren tek hattan yapılacak

Çalışmalar tahmini 20 gün sürecek

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Otogar İstasyonu'nda devam eden 1'nci ve 3'ncü aşama Raylı Sistem Projesi bağlantı çalışmaları nedeniyle ANTRAY'da Vakıf Çiftliği- Çallı durakları arasındaki ulaşım 18 Ocak tarihinden itibaren tek hattan yapılacak.


Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Tütüncü, Antalya’nın en prestijli caddesini inceledi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında Antalya’nın en prestijli caddesine dönüştürülecek olan Kültür Kafeler Caddesi’nde devam eden asfaltlama çalışmalarını inceledi.

Türkiye’nin 81 ilinde hafta sonu uygu...

Eskiyen su sayaçları yenileniyor

Eskiyen su sayaçları yenileniyor


6 yıl önce Best Haber

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü eskiyen su sayaçlarını ücretsiz olarak yeniliyor. Ekonomik ömrünü dolduran sayaçların yenilenmesi ile vatandaşlara daha sağlıklı ve verimli içme suyu hizmeti sunuluyor.

...
Tek gecede 5 bin mont toplandı

Tek gecede 5 bin mont toplandı


7 yıl önce Best Haber

Baumit tarafından Antalya’da düzenlenen Patronlar Zirvesi/Yıldızlar Zirvesi’nin gündeminde Elazığ’da gerçekleşen deprem vardı.

Konuşmasına, Elazığ’da gerçekleşen depremden dolayı büyük bir üzüntü duyduklarını belirterek başlayan Baumit Türk...