loader
Microsoft'un Yeni Konsolu 8K Desteğiyle 4 Kat Daha Güçlü Bir Şekilde Gelecek

Microsoft'un Yeni Konsolu 8K Desteğiyle 4 Kat Daha Güçlü Bir Şekilde Gelecek

Microsoft’un 2020 yılında çıkartmayı planladığı son teknoloji oyun konsolundan yeni bilgiler ulaştı. Microsoft’un açıklamalarına göre konsol, mevut Xbox konsollarından 4 kat daha güçlü olacak.

Microsoft, E3 etkinliğinde yeni Xbox oyun konsolu Project Scarlett hakkında yeni detayları paylaştı. Yeni detaylar ise oyuncuları bekleyen olağanüstü bir oyun deneyiminin sinyallerini verdi. Microsoft ayrıca iki Xbox konsolunun 2020 yılında çıkacağına dair olan söylentilere ışık tutan bir Project Scarlett fragmanını da gösterdi.

Project Scarlett nedir?

Microsoft’un son teknoloji oyun konsoluna verdiği kod adı olan Project Scarlett, aynı zamanda gelişim sürecinde hayranların da yer aldığı bir proje.

Microsoft’un yeni oyun konsolunun özelliklerine geldiğimiz zaman 8K desteğiyle geleceği bilinen konsol aynı zamanda saniyede 120 karelik bir oyun performansını da kullanıcılarına sağlayacak. Dahası, eş zamanlı ışın izleme teknikleri ve değişken yenileme oranları sayesinde desteklenen oyunlardaki grafikler çok daha gerçekçi bir hal alacak.

Oyunların yüklenme süresinde de bir azalmaya giden Microsoft, yeni bir SSD oluşturdu. Bu yeni SSD sayesinde yeni konsol bir adet SSD’nin yanı sıra bir adet de sana RAM kullanacak.

Tüm bu performans geliştirmeleri, Microsoft’un özel tasarlanmış, AMD’nin Zen 2 ve Radeon’un RDNA mimarisini temel alan üçüncü nesil Ryzen CPU’sundan destek alacak. Tüm bu özellikler toplandığındaysa 2020 yılında çıkacak olan konsolun mevcut Xbox konsollarından 4 kat daha güçlü olacak.

KAYNAK: WEBTEKNO.COM

 

Bu haberi kaynağından okumak için lütfen linke tıklayınız; https://www.webtekno.com/xbox-project-scarlett-8k-h70161.html


Etiketler: microsoft xbox xbox one xbox one x konsol oyun konsolu Project Scarlett

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Dizüstü bilgisayar satışları yüzde 71 arttı

Pandemi, hem teknoloji alışkanlıklarını hem de teknoloji ihtiyaçlarını değiştirmeyi sürdürüyor. Evden çalışma ve online eğitimin öne çıktığı bu dönemde en çok ilgi gösterilen ürünlerin başında dizüstü bilgisayarlar geliyor. İncehesap.com verileri diz&u...

Instagram kullanıcılarına müjde verildi! Artık daha az kullanılacak

Yüksek çözünürlüklü içeriklerin görüntülenmesinden gerçekleşen yüksek veri tüketimini düşürecek bir özellik geliştirildi. Yeni gelen özellikle birlikte kullanıcıların mobil internet tüketimini düşecek. Milyonlarca Instagram kullanıcısı ...

​Kimse kimseye bedava ekmek vermez

​Kimse kimseye bedava ekmek vermez


5 yıl önce Best Haber

Gizlilik ve veri koruması son yolların en önemli tartışma konuları arasında yer alıyor. Veri sızıntısına neden olan şirketlere büyük cezalar verildiği düşünüldüğünde bu durum hiç de şaşırtıcı değil. Dolandırıcılar, gündemdeki diğer konulara olduğu gibi buna da büyük il...