loader
Kumluca'dan Deprem bölgesine 1 Tır yaş sebze ve meyve

Kumluca'dan Deprem bölgesine 1 Tır yaş sebze ve meyve

Kumluca Afet Koordinasyon Kurulu, Kumluca ilçesinden deprem bölgesine 20 ton yaş sebze ve meyve gönderdi.

Elazığ’ın Sivrice bölgesinde meydana gelen 1607 vatandaşımızın yaralandığı 38 vatandaşımızın hayatını kaybettiği deprem sonrası Kumluca Afet Koordinasyon Kurulu, Kumluca ilçesinden deprem bölgesine göndermek amacıyla üreticiler ve hal esnafından yaş sebze ve meyve yardımı talep etti.

Vatandaşların yoğun ilgisiyle kısa sürede toplanan ürünler tıra yüklendi. Bugün öğle saatlerinde dualar eşliğinde deprem bölgesine gönderilen ürünlerin bulunduğu tırı Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Aydın Özer, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, önceki dönem İyi Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın, Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, Kumluca İyi Parti İlçe Başkanı Bekir Bircan, Cumhuriyet Halk Partisi Kumluca ilçe Başkanı Arif Kocacık, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar yolcu etti.

Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu; ‘’Büyük Ailem Kumluca’mızdaki her bir üretici kardeşimizin, her bir Yörük kardeşimizin, hal esnaflarımızın evlerinden seralarından ürettikleri evlerindeki yaş meyve ve sebzeleri bu tırın içerisine kasaladık Elazığ’daki depremden mağdur olan kardeşlerimiz için Kumluca’lılar olarak yola çıkarıyoruz. Buradan Elazığ ve Malatya’daki depremde hayatını kaybeden insanlara Allahtan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Şu anda bölgeye yardıma giden kişilerin çorbasında bizimde katkımız olsun diye Kumlucalılar olarak bu yardım tırını dualar eşliğinde yolluyoruz’’ dedi.


Etiketler: KUMLUCA SİVRİCE DEPREMBÖLGESİ AYDINÖZER CHP MUSTAFAKÖLEOĞLU ELAZIĞ AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

ASAT Yapı Malzemeleri Laboratuvarı kurdu

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, projelerinde kullandığı
malzemelerin uluslararası standartlara uygunluğunu ölçmek amacıyla Yapı Malzemeleri
Laboratuvarı kurdu. Toplamda 1045 metrekare deney alanına sahip laboratuvar 4 milyon 500
bin liraya mal oldu.
İşle...

‘Dayanışmadan yana tavrımız bitmeyecek’

‘Dayanışmadan yana tavrımız bitmeyecek’

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi’nde düzenlenen Muharrem

orucu iftarında “Bizim iyilikten, güzellikten, barıştan, sevgiden, kardeşlikten ve dayanışmadan yana

olan tavrımız hiç ...

Paşanın Meleklerine milli gurur

Paşanın Meleklerine milli gurur


7 yıl önce Best Haber

Paşanın Meleklerine milli gurur

Muratpaşa Belediyespor kadın hentbol takımı, 2020 Kadınlar Avrupa Hentbol Şampiyonası eleme

grubunda Eylül ayında Fransa ve Hırvatistan ile karşılaşacak olan A Milli kadın hentbol takımının

Ankara kampına en çok oyuncu gönderen kulüp oldu. Paşanın Mele...