loader
Kumluca'dan Deprem bölgesine 1 Tır yaş sebze ve meyve

Kumluca'dan Deprem bölgesine 1 Tır yaş sebze ve meyve

Kumluca Afet Koordinasyon Kurulu, Kumluca ilçesinden deprem bölgesine 20 ton yaş sebze ve meyve gönderdi.

Elazığ’ın Sivrice bölgesinde meydana gelen 1607 vatandaşımızın yaralandığı 38 vatandaşımızın hayatını kaybettiği deprem sonrası Kumluca Afet Koordinasyon Kurulu, Kumluca ilçesinden deprem bölgesine göndermek amacıyla üreticiler ve hal esnafından yaş sebze ve meyve yardımı talep etti.

Vatandaşların yoğun ilgisiyle kısa sürede toplanan ürünler tıra yüklendi. Bugün öğle saatlerinde dualar eşliğinde deprem bölgesine gönderilen ürünlerin bulunduğu tırı Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Aydın Özer, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, önceki dönem İyi Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın, Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, Kumluca İyi Parti İlçe Başkanı Bekir Bircan, Cumhuriyet Halk Partisi Kumluca ilçe Başkanı Arif Kocacık, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar yolcu etti.

Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu; ‘’Büyük Ailem Kumluca’mızdaki her bir üretici kardeşimizin, her bir Yörük kardeşimizin, hal esnaflarımızın evlerinden seralarından ürettikleri evlerindeki yaş meyve ve sebzeleri bu tırın içerisine kasaladık Elazığ’daki depremden mağdur olan kardeşlerimiz için Kumluca’lılar olarak yola çıkarıyoruz. Buradan Elazığ ve Malatya’daki depremde hayatını kaybeden insanlara Allahtan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Şu anda bölgeye yardıma giden kişilerin çorbasında bizimde katkımız olsun diye Kumlucalılar olarak bu yardım tırını dualar eşliğinde yolluyoruz’’ dedi.


Etiketler: KUMLUCA SİVRİCE DEPREMBÖLGESİ AYDINÖZER CHP MUSTAFAKÖLEOĞLU ELAZIĞ AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Rıza Perçin “Gelecek Turizm de”

Rıza Perçin “Gelecek Turizm de”


5 yıl önce Best Haber

Dünyanın dört büyük turizm fuarı arasında yer alan ve bu yıl 24. Kez kapılarını açan EMITT-Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde başladı.

Yoğun bir ilgi ile başlayan Fuarda, özel bir konsept ile tüm Antalya’nın ilçelerinin bi...

Alanya esnafının 'çıplak turist' isyanı

Alanya esnafının 'çıplak turist' isyanı

Alanya'da esnaf, turistlerin şehir merkezinde mayo ile gezmesin tepki göstererek Alanya Belediyesi'nin gerekli adımı atması gerektiğini belirtti.

ALANYA'da turistlerin bikini ve tanga ile sokakta dolaşmalarına karşı çıkan Cruse...

Yaz ayları için mevsimlik çiçek dikimleri başladı

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaptıkları çalışmalar kapsamında, kentin daha estetik görünmesi için yeşil alan, refüj, kavşak, park ve çocuk parklarında yaz ayları için mevsimlik bitkilerin dikimlerine başladı. Kentin muhtelif noktalarında yeşil alan...