loader
YÖRSİAD Kahvaltı Toplantısı

YÖRSİAD Kahvaltı Toplantısı

YÖRSİAD ( Yörük Sanayici ve İş İnsanları Derneği ) Geleneksel kahvaltı buluşmalarına devam ediyor. Ocak ayı ‘YÖRSİAD Kahvaltı Toplantısı” Best Western Khan Hotel’de gerçekleştirilirken, toplantıya ilgi büyük oldu. Toplantıda, Yönetim ve Strateji Danışmanı Engin Keskinel ''Kuşaklararası Geçmişten Geleceğe Şirketlerimiz' konusu hakkında bilgiler verdi.

YÖRSİAD Başkanı M.Aykut Ege yaptığı konuşmasında, Yönetim ve Strateji Danışmanı Engin Keskinel ile birlikte ''Kuşaklararası Geçmişten Geleceğe Şirketlerimiz” konusunu gündeme aldıklarını belirterek, konuk Keskinel’e teşekkürlerini sundu.

M.Aykut Ege, yaptıkları çalışmaları da anlatarak “ Öncelikle yeni yılımızın ilk toplantısında tüm üyelerimize ve değerli dostlarımıza güzel bir yeni yıl diliyorum. Bugün yeni yılın ilk toplantısını gerçekleştiriyoruz. Konumuz da Kuşaklararası Geçmişten Geleceğe Şirketlerimiz. Konuğumuz Engin Keskinel’e verdiği çok önemli bilgiler için çok teşekkür ediyoruz. Bu arada yoğun bir şekilde çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Önümüzdeki günlerde yaptığımız hazırlıklar ile Yörük Yemeklerinin tanıtılmasını amaçladığımız ve Antalyamızın değerli büyüklerinin konuk olacağı“Antalya’nın Yörük Lezzetleri” konusunda bir buluşmamız olacak. İlk konuğumuz da Antalyamızın değerli markalarından Hilmi Beken Büyüğümüz bizlerle olacak ve Yörük Kültürü ve Yörük Lezzetleri konusunda bilgilendirmelerde bulunacak. Buradaki amacımız Yörük Lezzetlerinin ortaya çıkarılması ve gelecek kuşaklara aktarılması olacak” dedi.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen toplantıda, şirketlerin her gün yaşadıkları sorunlardan bahsedildi. Aile şirketlerinin neden sürdürülebilir olmadığı, neden bir yerlerde tıkandıkları, tıkanmamaları için kurumsal yönetim anlayışının gerekli olduğu anlatılırken,  şirketlerin ikinci kuşağa devir problemleri de gündeme geldi.

Yönetim ve Strateji Danışmanı Engin Keskinel yaptığı konuşmasında, YÖRSİAD’ın konuğu olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şirketlerin devamlılığı konusunda açıklamalarda bulundu. Keskinel “ Şirketlerimizin öncelik vermesi gerektiği dört ana konu var. Bu dört ana konuya önem veren şirketlerimiz gelecek kuşaklara şirketlerini devredebiliyor. Bunlardan birincisi değişim. İkincisi sürdürülebilir olmak. Yani kuşakları, ikinci kuşağa, üçüncü kuşağa geçen şirketlerimizin ömrünü uzatmak. Üçüncüsü inovasyon. Dördüncüsü ise dijitalleşme” diye konuştu.

Toplantı sonra YÖRSAİD Başkanı M.Aykut Ege, Konuk Keskinel’e Yörük Keyfiyesi ve bir teşekkür plaketi sunarken, toplantı toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.


Etiketler: YÖRSİAD BESTWESTERNKHANHOTEL ENGİNKESKİNEL AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Konyaaltı’nda muhtarlara ‘Sıfır Atık’ semineri

Konyaaltı’nda muhtarlara ‘Sıfır Atık’ semineri Konyaaltı Belediyesi’nde ‘Sıfır Atık’ kurulum çalışmaları tamamlandı. Bu kapsamda düzenlenen Sıfır Atık Yönetimi ve Mahalle Gönüllüleri Semineri ile muhtarlar bilgilendirildi.

İsrafın önlenmesini, etkin toplama...

Başkan Böcek'in en büyük destekçisi kadın çalışanlar

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerine kadınlar yön veriyor. Başkan Muhittin Böcek, kadın emeğine verdiği önemin bir göstergesi olarak Büyükşehir Belediyesi'nin en üst kademelerini kadınlara emanet etti. Genel Sekreterlik dahil 29 kadın yöneticinin görev aldığı Büy&uum...

Kepez’in yardım tırı dualarla yola çıktı

Kepez, depremzedeler için tek yürek oldu. Kepez Kalkınma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla depremzedeler için toplanan bir tır dolusu yardım malzemesi deprem bölgesine dualarla uğurlandı.

Kepez Belediyesi’nin deprem bölgesi için başlattığı yardım seferberliğine büyük destek geld...