loader
Korkuteli Mal Müdürlüğü taşındı

Korkuteli Mal Müdürlüğü taşındı

Korkuteli Mal Müdürlüğü, Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü’nün ardından 15 Temmuz darbe girişi sonrası hazineye devredilen, Körfez Dershanesinin 1 ve 2’inci katına taşındı.

Hafta sonu yerine taşınan Mal Müdürlüğü yeni yerinde hizmet vermeye başladı. Korkuteli Mal Müdürü Halil Karayel, yeni yerlerine taşındıklarını ve artık yeni yerlerinde hizmet vereceklerini ifade etti.


Etiketler: korkuteli 15 temmuz mal müdürlüğü

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Genç kadına kolayla saldırıp marketi soydu

Edinilen bilgiye göre olay, saat 21.00 sıralarında Kepez ilçesi Çamlıbel Mahallesi, Antalya Bulvarı yan yol üzerindeki bir zincir marketin şubesinde meydana geldi. 20 yaşlarında bir şüpheli, olaydan yarım saat önce markete gelerek keşif yaptı. Daha sonra başında kapüşon ile markete yeniden gelen şü...

TRAFİĞE KAYITLI ARAÇ SAYISI 23 MİLYON 153 BİN 556 OLDU

2019 Ekim itibarıyla trafiğe kayıtlı araç sayısı 23 milyon 153 bin 556 olurken, geçen yılın aynı dönemindeki araç sayısı 22 milyon 818 bin 544 olarak kayıtlara geçti. Böylelikle 1 yılda trafikteki araç sayısının 335 bin 12 adet arttığı görüldü.

Medya takibinin ön...

Falezlerde fotoğraf çektirmek isterken düşerek ölen Kazak kadın polis çıktı

Antalya'da, yeni tip korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında kullanıma kapalı olan falezlerde arkadaşıyla fotoğraf çektirmeye giden Kazakistan uyruklu kadının görüntülü konuşma yaptığı esnada düşerek yaşamını yitirdiği belirlendi. Genç kadının, ülkesinde polis memuru olduğu &ou...