loader
Kılıçdaroğlu'ndan Canlı Yayında Ahmet Davutoğlu İtirafı: Defalarca Görüştük

Kılıçdaroğlu'ndan Canlı Yayında Ahmet Davutoğlu İtirafı: Defalarca Görüştük

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, konuk olduğu programda yeni parti kuracağı iddiaları ile gündeme gelen Ahmet Davutoğlu ile ilgili "Kendisiyle defalarca Türkiye'nin sorunlarını konuştuk" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, son günlerde yeni parti kuracağı iddia edilen Abdullah GülAhmet Davutoğlu ve Ali Babacan'la ilgili canlı yayında önemli açıklamalar yaptı.

İSTANBUL SEÇİMLERİ

Kılıçdaroğlu, Yüksek Seçim Kurulu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini iptal ederken aynı zarfta oy atılan diğer üç seçimi (ilçe başkanlığı, İBB Meclisi ve muhtarlık) iptal etmemesini eleştirdi.

"DAVUTOĞLU İLE DEFALARCA KONUŞTUK"

Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan ile ilişkisine dair de değerlendirmelerde bulunan Kılıçdaraoğlu, "Benim insanlarla ilişkilerim iyidir. Devlete hizmet eden herkese saygı duyarım. A partisi ile B partisi ile sohbet ederim. Düşüncelerim farklı olabilir ama saygı duyarım. Abdullah Gül tarafsızlığını koruyan bir Cumhurbaşkanıydı. Kendisiyle arada konuşurdum. Davutoğlu'yla da defalarca Türkiye'nin sorunlarını görüştük. Babacan'la herhangi bir ilişkim yok" ifadelerini kullandı.

KAYNAK;HABERLER.COM

Bu haberi kaynağından okumak için lütfen linke tıklayınız;https://www.haberler.com/kilicdaroglu-ndan-canli-yayinda-ahmet-davutoglu-12053119-haberi/


Etiketler: TÜRKİYE SEÇİM

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

​AKŞENER’DEN “KANAL İSTANBUL” YORUMU...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İBB’nin düzenlediği “Kanal İstanbul Çalıştayı”nda konuştu. Akşener, “Kanal İstanbul'un 9 senedir üzerinde durulmuyordu, bugün niçin birdenbire önümüze getirildi, anlamak mümkün değil. ‘Ecdat ecdat’ diy...

CHP’Lİ BUDAK, SİDE ANTİK TİYATROSUNA YAPILAN PREFABRİK YAPILARI TBMM GÜNDEMİNE TAŞIDI

“TARİHİ DOKUYU BOZMAYA KİMSENİN HAKKI YOK”

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Antalya’daki Side Antik Tiyatrosu içine yapılan iki prefabrik yapı ile 60 metrelik atık su gider borusunun tarihi eserler üzerinden uzatılıp kanalizasyon hattına bağlanmasını TBMM g&uum...

CHP'Lİ BUDAK SEÇİM İPTALİ KARARI ÜLKE RİSK PRİMİNİ YÜZDE 25.88 YÜKSELTTİ

CHP’nin ekonomist milletvekillerinden Çetin Osman Budak, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı seçiminin yenilenme kararının Türkiye’nin risk primini 1,5 ayda yüzde 25.88 yükselttiğini belirterek, “Bugün ise risk primi 500 puan sınırına yaklaştı” dedi.

CHP...