loader
AK Partili üye CHP’ye geçti

AK Partili üye CHP’ye geçti

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Ak Parti listelerinden seçime giren ve kazanan Belediye Meclis Üyesi Mehmet Duman partisinden istifa ederek CHP’ye katıldığını açıkladı. Hizmet yarışına bundan sonra CHP Meclis Üyesi olarak devam edeceğini söyleyen Duman, "Amacım İlçeme daha fazla hizmet edebilmek. Bu düşüncelerle oy veren yada vermeyen herkesin Meclis Üyesi olacağımdan hiç kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerinde bulundu.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Duman’ın CHP'ye katılmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi. Duman, Döşemealtı Belediyesi’nde Başkan Turgay Genç’in A takımında yer alacak ve başkan yardımcısı olarak görev yapacağı öğrenildi.

Son duruma göre Döşemealtı’nda CHP’nin 12, Ak Parti’nin 11, MHP’nin 2 meclis üyesi bulunuyor.

KAYNAK;ANTALYAEKSPRES.COM.TR

Bu haberi kaynağından okumak için lütfen linke tıklayınız;http://antalyaekspres.com.tr/gundem/haber/ak-partili-uye--chp%E2%80%99ye-gecti/423348


Etiketler: AKP TÜRKİYE CHP

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

İMAMOĞLU’NDAN ERDOĞAN’A “BAŞAKŞEHİR METROSU” ÇAĞRISI

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 20’nci ilçe belediyesi ziyaretini Sultanbeyli’ye yaptı. İmamoğlu, gazetecilerin sorularını da Sultanbeyli’de yaptığı saha incelemesi sırasında yanıtladı. Başakşehir Hastanesi’ne bağlantılı olacak metro hattının İmamoğlu tarafından durdurulduğu iddia edilmiş, an...

Özhaseki'den kayyumlar için açıklama

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, millete hizmet etmek yerine teröre hizmet edenlerin devletin yaptırımlarıyla karşılaşacaklarını söyledi.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, üç büyükşehi...

Ak Parti’de İç Hesaplaşma…

Ak Parti’de İç Hesaplaşma…


6 yıl önce Best Haber

Gazeteciler; gördüklerini, düşündüklerini, bildiklerini

samimiyetle yazmalıdırlar… M. Kemal ATATÜRK (1929)

OLMASAYDIN OLMAZDIK…

______________________________________________________________...