loader
Kepezspor un galibiyet sevinci

Kepezspor un galibiyet sevinci

Süper Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL ) 7. grupta mücadelesini sürdüren Kepez Belediyespor, kendi evinde ağırladığı Sarayönü Belediyespor’ 1-0 yendi.

Kepez Belediyespor ikinci devre üçüncü maçını Kepez Hasan Doğan Stadyumunda Sarayönü Belediyespor ile yaptı. 90 dakika boyunca hırslı bir mücadele ortaya koyan Kepez Belediyespor ilk yarıda gol bulamadı. Maçın ikinci yarısında Kepez Belediyespor penaltı kazandı. Maçın 70. dakikasında 7 numaralı forması ile maç boyunca büyük efor sarf eden Ahmet Keleş penaltı atışı ile topu filelerle buluşturarak maçın skorunu ilan etti. Kepez Belediyespor 1-0’lık üstünlükle maçı bitirdi.


Etiketler: KEPEZSPOR SÜPERTOTOAMATÖRLİG SARAYÖNÜBELEDİYESPOR KEPEZHASANDOĞANSTADYUMU SPOR AKDENİZ ANTALYA FACEBOOK BESTAJANS İNSTAGRAM İNSTAGOOD

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Başakşehir resmen açıkladı! Arda Turan'dan görülmemiş fedakarlık

Medipol Başakşehir, Arda Turan'ın sözleşmesinde yüzde 50 indirime gittiğini açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada 32 yaşındaki futbolcuya yaptığı fedakarlık nedeniyle teşekkür edildi.

Spor Toto Süper Lig'de ilk galibiyetini bu hafta olan Medipol Başakşehir'in milli futbolcusu A...

Otomobil Tutkunları Ege Rallisi'nde Buluşuyor

Ege Otomobil Sporları Kulübü tarafından organize edilen, Ege Bölgesi’nin en önemli organizasyonlarından biri olan EGE RALLİSİ bu sene 29. Yarışıyla 13-14 Nisan tarihlerinde otomobil tutkunlarıyla buluşuyor.

OBEL CİVATA markasının bu sene isim sponsoru olduğu yarış, 2019 OBEL CİVATA EGE RALLİSİ adıyla...

Volkan Demirel'in Fenerbahçe'deki geleceği ne olacak? Semih Özsoy açıkladı

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Semih Özsoy, Volkan Demirel'in geleceğiyle ilgili konuşurken "Kendisi ile görüşüldü pozisyonunun ne olduğunun hiç önemi yok. Kendisi kendi kararını verdiğinde hepsi netleşir" dedi.

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Semih...