loader
Tottenham: 1 - Manchester City: 0 | MAÇ SONUCU

Tottenham: 1 - Manchester City: 0 | MAÇ SONUCU

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Tottenham, Manchester City'yi 1-0 mağlup etti. Son'un golüyle gülen Londra ekibi, 17 Nisan Çarşamba günü oynanacak rövanş için büyük avantaj yakaladı.

Şampiyonlar Ligi çeyrek finali iki İngiliz takımının mücadelesine sahne oldu. Tottenham, yeni stadında konuk ettiği Manchester City'yi 1-0 yenerek rövanş için büyük avantaj yakaladı.

Dengeli başlayan mücadelenin ilk yarısında hakem Kuipers, 13. dakikada VAR'a giderek konuk ekip lehine penaltı verdi. Atışı kullanan Agüero, kaleci Lloris'i geçemedi.

İlk yarı böyle biterken ikinci devrede de kontrollü oyun sürdü. 78. dakikada sahneye çıkan Son, kaleci Ederson'u mağlup ederek galibiyeti Tottenham'a getirdi. Eşleşmede rövanş maçı 17 Nisan Çarşamba günü City'nin evi Etihad Stadı'nda oynanacak.

Öte yandan Tottenham'ın golcü futbolcusu Harry Kane, Fabian Delph ile girdiği ikili mücadelede sakatlanarak oyuna devam edemedi ve 58. dakikada yerini Lucas Moura'ya bıraktı.

 

KAYNAK:HABERTURK.COM

 

Bu haberi kaynağından okumak için lütfen linke tıklayınız; https://www.haberturk.com/tottenham-manchester-city-canli-yayin-2428525-spor


Etiketler: SPOR DÜNYA ŞAMPİYONLAR LİGİ

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Fenerbahçe Bono'nun Peşinde! Comolli, İspanya'ya Gitti

İspanya'da kaleci avına çıkan Fenerbahçe, Girona'nın Fas asıllı Kanadalı kalecisi Bono'yu gündemine aldı.

Volkan ve Kameni'yle yolları ayıracak olan Sarı-Lacivertliler, Harun ve genç Berke'nin önüne güvenilir bir kaleci transfer etmeyi planlıyor.

Güneş Gazet...

TFF Kararını Verdi! Beşiktaş, Veli Kavlak'a Tazminat Ödeyecek

Türkiye Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Çözüm Kurulu kararına göre, Beşiktaş sözleşmesini feshettiği Veli Kavlak'a 8 milyon 577 bin lira tazminat ödeyecek.

Türkiye Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, Beşiktaş Kulübü'nün 3 Ağustos 2018'de s&oum...

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon Fenerbahçe

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi Nilay Aydoğan sezonu play-off finali 3. maçında konuk ettiği ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi’ni 82-56’lık skorla mağlup eden Fenerbahçe Alagöz Holding, seride durumu 3-0’a getirerek şampiyonluğunu ilan etti.

Avrupa Ligi'nde 2022-2023 sezonu şampiyo...