loader
Tottenham: 1 - Manchester City: 0 | MAÇ SONUCU

Tottenham: 1 - Manchester City: 0 | MAÇ SONUCU

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Tottenham, Manchester City'yi 1-0 mağlup etti. Son'un golüyle gülen Londra ekibi, 17 Nisan Çarşamba günü oynanacak rövanş için büyük avantaj yakaladı.

Şampiyonlar Ligi çeyrek finali iki İngiliz takımının mücadelesine sahne oldu. Tottenham, yeni stadında konuk ettiği Manchester City'yi 1-0 yenerek rövanş için büyük avantaj yakaladı.

Dengeli başlayan mücadelenin ilk yarısında hakem Kuipers, 13. dakikada VAR'a giderek konuk ekip lehine penaltı verdi. Atışı kullanan Agüero, kaleci Lloris'i geçemedi.

İlk yarı böyle biterken ikinci devrede de kontrollü oyun sürdü. 78. dakikada sahneye çıkan Son, kaleci Ederson'u mağlup ederek galibiyeti Tottenham'a getirdi. Eşleşmede rövanş maçı 17 Nisan Çarşamba günü City'nin evi Etihad Stadı'nda oynanacak.

Öte yandan Tottenham'ın golcü futbolcusu Harry Kane, Fabian Delph ile girdiği ikili mücadelede sakatlanarak oyuna devam edemedi ve 58. dakikada yerini Lucas Moura'ya bıraktı.

 

KAYNAK:HABERTURK.COM

 

Bu haberi kaynağından okumak için lütfen linke tıklayınız; https://www.haberturk.com/tottenham-manchester-city-canli-yayin-2428525-spor


Etiketler: SPOR DÜNYA ŞAMPİYONLAR LİGİ

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Bursaspor'da oyun sonuca yansımıyor

Bursaspor'da oyun sonuca yansımıyor


7 yıl önce Best Haber

Bursaspor, bu sezon puan kaybettiği 25 maçın 16'sında rakiplerinden daha yüksek rakamlar ortaya koymasına karşın kazanamayınca, galibiyet sayısı yalnıca 5'te kaldı.

Spor Toto  Haberin Devamı

Lazar Markovic, Fulham'dan ayrıldı...

İngiltere Premier Lig'den düşen Fulham, Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Lazar Markovic'in de arasında olduğu 9 futbolcu ile resmen yollarını ayırdığını açıkladı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Markovic'in yanı sıra Ryan Babel, Elijah Adebayo, Robert Atkins...

Rahat galibiyet

Rahat galibiyet


6 yıl önce Best Haber

Muratpaşa Belediyespor, Kadınlar Hentbol Süper Liginde kendi evinde ağırladığı Üsküdar Belediyesi’ni

37-27 mağlup etti. Maçı, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, eşi Ümran Uysal’la birlikte izledi.

Muratpaşa Belediyespor kadın hentbol takımı, Süper Ligin 11’inci...