loader
Kepez tüm kalbiyle depremzedelerin yanında

Kepez tüm kalbiyle depremzedelerin yanında

Kepez Belediyesi, kuru gıda, battaniye, ısıtıcı ve kışlık giysiden oluşan 2. yardım tırını da afet bölgesine gönderdi. Başkan Tütüncü de, “Kepez, tüm kalbiyle depremzede kardeşlerinin yanında” dedi.

 Elazığ ve Malatya’da yaşanan depremin yaralarını sarmak için harekete geçen Kepez Belediyesi, depremzedeler için yardım kampanyası başlatmıştı. Kepez Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı işbirliği ile başlatılan kampanyaya, Antalyalılar da bağışlarıyla destek verdi. Vakıf binasında toplanan insani yardım malzemeleri tasnif edildikten ve kolilere konulduktan son tırlara yüklenerek, afet bölgesine gönderiliyor.  Kuru gıda, battaniye, ısıtıcı ve kışlık giysiden oluşan 2. yardım tırı da, dualar eşliğinde Elazığ ve Malatya’ya hareket etti.  
Elazığ’a giderek, depremzedelerin acılarını paylaşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, Antalya’ya döner dönmez yardım malzemelerinin toplandığı merkezi ziyaret etti. Başkan Tütüncü, burada kolilerinin hazırlanmasına yardım etti, telefondan gelen yardımların notunu aldı.

Kepez’den afet bölgesine 2, yardım tırı
Tütüncü, yaptığı açıklamada acının yaşandığı afet bölgesine gittiğini hatırlatarak, şunları söyledi: “Antalyalıların iyi dileklerini, desteklerini ve dualarını depremzede kardeşlerimize götürdüm. İlk yardım tırımız yola çıkmıştı. Yardım kampanyasına hemşehrilerimizin ilgisinin yüksek olması bizi memnun etti. Dün de yardım malzemelerini taşıyan 2. tırımız yola çıktı. Yardım malzemeleriyle birlikte Antalyalıların sevgilerini, dualarını, dayanışma duygularını depremzede kardeşlerimize gönderdik.”
  
“Kampanya ile millet olma bilincimize katkı sağlıyoruz”
Devletin, bütün imkânlarıyla depremzedelerin yanında olduğunun altını çizen Başkan Hakan Tütüncü, “Devlet, Elazığ’da, devlet Malatya’da. Devlet, bütün imkânlarıyla depremzede kardeşlerimizin yanında. Gittiğim Elazığ ve Malatya’da bunu gördüm. Bununla birlikte dayanışma duygumuz, millet olma noktasında bizi bambaşka bir seviyeye taşıyor. Dayanışma duygusunun ortaya çıkması ülkemiz adına anlamlı ve değerli. Düzenlediğimiz yardım kampanyasıyla millet olma bilincimize de katkı sağlıyoruz. Bunun yanında imkânlarımız nispetinde de depremzede kardeşlerimizin yanındayız ve yanında olmaya da devam edeceğiz.” ifadesini kullandı. 

“Afet bölgesine Kepez’in anne şefkatini de gönderdik”
Yardım kampanyasında aktif olarak çalışan gönüllü kadınlara da teşekkür eden Başkan Tütüncü, “Gönüllü hanım kardeşlerimiz, gelen yardım malzemelerini tasnif edip, kolilere yerleştirdiler. Kepezli hanımlarla bir kez daha gurur duydum. Hanım kardeşlerimizin elinin değdiği her yer güzelleşiyor. Kepez’de kadınların sevgisi, ilgisi, anne şefkati depremzede kardeşlerimize kadar ulaşıyor. Yardım merkezindeki bu hareketlilikten, heyecandan bunu gördüm. Allah milletimize bir daha böyle acılar, zor günler yaşatmasın. Rabbim, böyle zor günleri bir daha yaşarsak da kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma hislerimizi sürekli artırsın.” diyerek konuşmasını tamamladı.

Kepezli bir çocuktan depremzede kardeşlerine duygusal mesaj
Kepez’in yardım tırı, duygusal notları da afet bölgesine taşıyor.  Kepezli ‘Seda’ adlı bir çocuk, Elazığ ve Malatya’daki depremzede kardeşlerine gönderdiği oyuncak ayısına şu notu ekledi: “Merhaba, ben bu eşyayı Antalya’dan gönderiyorum. Umarım yardımım dokunmuştur. Siz orada üşürken, bizim de elimiz, kolumuz bağlı oturacak halimiz yoktu.  Öyle değil mi? Hepinize geçmiş olsun. Sizleri çok seviyorum. Lütfen, kendinize dikkat edin.” ifadesi yer aldı.

 


Etiketler: KEPEZBELEDİYESİ YARDIMTIRI HAKANTÜTÜNCÜ DEPREMZEDE ELAZIĞ MALATYA AFETBÖLGESİ TÜRKİYE AKDENİZ ANTALYA FACE İNSTAGRAM

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Kepez’in yardım tırı dualarla yola çıktı

Kepez, depremzedeler için tek yürek oldu. Kepez Kalkınma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla depremzedeler için toplanan bir tır dolusu yardım malzemesi deprem bölgesine dualarla uğurlandı.

Kepez Belediyesi’nin deprem bölgesi için başlattığı yardım seferberliğine büyük destek geld...

Kepez’in sultanları göz doldurdu

Kepez’in sultanları göz doldurdu


5 yıl önce Best Haber

Kepez Belediyespor Kulübü Bayanlar Voleybol Takımı, Bölgesel lig finallerindeki son maçını Pamukkale Belediyespor ile yaptı. Isparta Işıkkent Spor Salonundaki karşılaşmayı Kepez’in sultanları 3-1 kazanarak, turnuvayı 3’ncü bitirdi.

Bölgese...

Kepez 2020’de kadınların yılı olacak

Başkan Hakan Tütüncü, 2019’da kadın ve aileye yönelik birçok sosyal proje ürettiklerini

belirterek, “2020 ve sonrasında hanımlara yönelik çok daha fazla sosyal proje yapacağız.”

dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, belediyesinin meslek...