loader
Başkan Genç, el emeği pazarında kadınların misafiri oldu

Başkan Genç, el emeği pazarında kadınların misafiri oldu


Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Döşemealtı Koruma, Güzelleştirme ve Kalkındırma Derneği tarafından Kent Meydanın da açılan el emeği pazarını gezdi. Yaklaşık 30 kadın tarafından kurulantezgahları gezen Başkan Genç, kadınlarla sohbet etti.
Döşemealtı Koruma, Güzelleştirme ve Kalkındırma Derneği öncülüğünde biraraya gelen ev hanımları İlçenin ilk kent meydanın da tezgah açarak ev de hazırladıkları, yiyecekleri, takı, giyecek gibi ürünleri satmaya başladılar. Daha önce Bahçeyaka Kapalı Pazaryerini kullanan kadınlar, başkan Turgay Genç’in teklifiyle tezgahlarını kent meydanına taşıyarak daha geniş kitlelere ulaşma fırsatı buldular.
Dernek Başkanı Zeynep Şardaş yaptığı açıklamasında, “Ev yapımı ürünlerimizi satarak aile bütçemize katkıda bulunmak için ev hanımlarıyla karar aldık. Kapalı pazaryeri için başkanımız Turgay Genç’den izin istedik. Kendisi de bize insanların daha çok gelip-gittiği kent meydanını önerince çok mutlu olduk. Haftanın hemen her günü kent meydanın da toplanıp tezgahımızı açıyoruz” dedi.
Emekçi kadınları desteklemekten her zaman büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Turgay Genç, “İlçemizde yaşayan ev hanımları el emeği pazarı açmak istediklerini söyleyince çok mutlu oldum ve onlara kent meydanımızı tahsis ettim. Sonuçta kent meydanı bu kentte yaşayanların meydanıdır. Biz bir aileyiz ve birbirimize destek olmak görevimiz” dedi.


Etiketler: Başkan Genç el emeği pazarında Döşemealtı Koruma Güzelleştirme ve Kalkındırma Derneği Döşemealtı el emeği pazarı Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

3. Etap Raylı Sistemde Varsak-Otogar hattı hizmette

3. Etap Raylı Sistemde Varsak-Otogar hattı hizmette
Antalya Büyükşehir Belediyesi, testlerin tamamlanmasının ardından 3. Etap Raylı Sistem
Hattı Varsak-Otogar güzergahında 11 Ağustos’tan itibaren yolculu seferlerine başladı.
Antalyalılar 3. Aşama Raylı Sistem Hattı ile Varsak’tan otogara, şe...

Tütüncü Kepez’in gönlünde

Tütüncü Kepez’in gönlünde


5 yıl önce Best Haber

Geçtiğimiz yıl 1500’e yakın hemşehrisinin evine konuk olan Başkan Hakan Tütüncü, daha çok ilçe sakiniyle gönül köprüleri kurmak amacıyla ev ziyaretlerini 2020’de de ara vermeden sürdürüyor.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçesi...

Konyaaltı Belediyesi kreşlerinde ‘Cumhuriyet’ coşkusu

Konyaaltı BelediyesiUncalı ve Gürsu Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, Cumhuriyetin kuruluşun 96. yıl dönümünde hazırladıkları gösterilerle Cumhuriyet coşkusunu doyasıya yaşadı. 
Konyaaltı Belediyesi Uncalıve Gürsu Çocuk Kreşi Gündüz Bakımevi ö...