loader
Kepez’de otodrag coşkusu

Kepez’de otodrag coşkusu

Kepez Belediyesi’nin Odabaşı Mahallesi’nde hizmete açtığı Kepez drag pisti, hafta sonu oto drag yarışlarına ev sahipliği yaptı.

Kepez drag pisti, hafta sonu otomobil tutkunlarını ağırladı. Geçtiğimiz hafta motodrag yarışlarına sahne olan Kepez, bu hafta sonu da otodrag yarışlarına ev sahipliği yaptı. Otomobil tutkunlarının buluştuğu Kepez Drag Pisti, heyecan dolu saatlere sahne oldu. Hız tutkunlarının nefes kesen heyecanına ortak olan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’de yarışları büyük bir ilgiyle izledi. Kıbrıs’tan ve Türkiye’nin dört bir tarafından otodrag yarışlarına katılan yarışmacılara teşekkür eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, gösterilen büyük ilgiden dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Tütüncü, “Güzel bir yarış oldu”

Kepez drag pistinin, hız tutkunu gençleri bir araya getiren bambaşka güzel bir etkinliğe daha ev sahipliği yaptığına değinen Başkan Tütüncü, “Gençlerin hız tutkularını yasal pistlerde, yasal şartlara uygun etkinliklerle tatmin etmeleri bizim için çok önemli. Bu yarış pistinin yapılış amacı da buydu. Gençlerimiz hız tutkularını, otomobille ilgili farklı meraklarını, otomobillere dair hobilerini böylesi yasal pistler de tatmin etsinler, trafikte de kimseyi rahatsız etmesinler istiyoruz. Trafik hepimizin can ve mal güvenliği bakımından çok çok önemli. Böylesi oluşturduğumuz pistlerle de değişik dönemlerde farklı yarışlar düzenledik. Otodrag yarışlarında Türkiye’nin dört bir yanından 60’dan fazla sporcumuz bir araya geldi. Otomobil tutkunları burada buluştu. Güzel bir yarış oldu. “ dedi.

Kepez drag pisti önemli bir tesis

Kepez oto drag yarışlarına Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden 5 otomobilin katıldığına da değinen Başkan Tütüncü, “Yavru vatandaki otomobil tutkunu kardeşlerimiz de hem sporcu, hem de izleyici olarak bizlerle beraber oldular. Bu büyük bir mutluluk vesilesi. Ayrıca Antalya da motor sporları kulüplerini kurmak suretiyle motor sporlarına farklı bir bakış açısı, farklı bir zenginlik kazandırmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki yıllarda hem motosiklet, hem de otomobil sporları adına spora yeni yetenekleri armağan etmenin mutluluğunu yaşayacağız. Böylesi etkinlikler Türkiye’nin dört bir yanındaki otomobil tutkunu hemşehrilerimiz için bir cazibe merkezi oluyor. Bu tarz etkinlikler yurt dışında çok yüksek ücretler ödenerek girilen etkinlikler. Sadece bu etkinlikler için yurt dışına çıkan birçok hız tutkunu var. Kepez’in drag pisti aynı zaman da Türkiye’nin turizm çeşitliliğine de katkı sağlayacak önemli bir tesis oldu. “diye konuştu.

Otodrag yarışlarında dereceye girenler

Büyük bir heyecanla 2 gün boyunca devam eden otodrag yarışlarında; Birinci sınıf klasmanında sırasıyla Çağrı Tok, Mahmut Atik ve Serkan Çakır ilk 3’e girdi. İkinci sınıf kategorisinde ise Samim Mamülcü, Faruk Yıldız ve Melih Kaan, üçüncü sınıf kategorisinde Özgür Kara, Recep Alp Gümüşsoy ve Hasa Altay ilk 3 sıralamasını paylaştı. Yarışmanın 4 sınıf kategorisindeyse Fatih Bilal Danış, Murat Uzun ile Ali Osman, 5. sınıf kategorisinde Kemalcan Kalkır, Vasilis ve Metin Doğan ilk üçe girdi.

 

 

 

 

 


Etiketler: ANTALYA KEPEZ OTODRAG HAKAN TÜTÜNCÜ DRAG

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Otomobil Tutkunları Ege Rallisi'nde Buluşuyor

Ege Otomobil Sporları Kulübü tarafından organize edilen, Ege Bölgesi’nin en önemli organizasyonlarından biri olan EGE RALLİSİ bu sene 29. Yarışıyla 13-14 Nisan tarihlerinde otomobil tutkunlarıyla buluşuyor.

OBEL CİVATA markasının bu sene isim sponsoru olduğu yarış, 2019 OBEL CİVATA EGE RALLİSİ adıyla...

Minik kramponlardan büyük başarı

Minik kramponlardan büyük başarı


5 yıl önce Best Haber

Aksu Belediye Spor U 12 futbol takımı minikler liginde elde ettiği başarılı

sonuçlarla göz dolduruyor. Hafta sonu Konyaaltı Kartalları Gençlik Spor

Kulübü ile karşılaşan Aksu temsilcisi karşılaşmadan 3-0’lık galibiyetle

ayrıldı.

U 12 Minikler Liginde mücadele ...

Galatasaray - Medipol Başakşehir maçı analizi

 evine, Medipol  kulübesine güveniyor.