loader
Burhan Akbudak, Avrupa şampiyonu

Burhan Akbudak, Avrupa şampiyonu

Büyükler Avrupa Güreş Şampiyonası grekoromen stil 82 kiloda Burhan Akbudak, finalde Ukraynalı Yaroslav Filchakov’u 3-3’lük skorla mağlup ederek ilk kez Avrupa şampiyonu oldu.


Hırvatistan'da devam eden Avrupa Güreş Şampiyonası'nda bir altın madalya da Burhan Akbudak'tan geldi. Şampiyonaya 1/8 turundan başlayan Burhan Akbudak, Sırp rakibi Branko Kovacevic'i 9-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde Burhan Akbudak, Alman Roland Schwarz ile karşılaştı. Burhan, Alman rakibini de aynı skorla 9-0 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı. Yarı final müsabakasında Azerbaycanlı Rafig Huseynov ile karşılaşan Burhan Akbudak, rakibini 5-1 mağlup ederek finale yükseldi.
Final müsabakasında Burhan, Ukraynalı Yaroslav Filchakov'u 3-3'lük skorla mağlup ederek ilk kez Avrupa şampiyonluğunu elde etti.


Etiketler: Burhan Akbudak Avrupa şampiyonu Avrupa Güreş Şampiyonası

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Bayern Münih efsanesi Frank Ribery'nin yeni takımı belli oldu

12 yıldır formasını giydiği Bayern Münih'le sözleşmesinin bitmesinin ardından yollarını ayıran Frank Ribery, Serie A ekiplerinden Fiorentina'yla el sıkıştı.

36 yaşında olmasına rağmen hız ve çevikliğiyle göz dolduran Frank Ribery, Fiorentina'ya transfer olmasının ardından gün iç...

Burak Yılmaz Galatasaray maçında sahada olacak mı? İşte cevabı.

Süper Lig'in 8. haftasında MKE Ankaragücü ile 0-0 berabere kalan Beşiktaş'ta Burak Yılmaz sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. Önümüzdeki hafta Galatasaray ile çok önemli bir derbi maçında karşı karşıya gelecek olan siyah-beyazlılarda gözler golcü futbolcunun ...

Büyükşehir'den Spor Okulları ''Yaz Ligi''

Antalya Büyükşehir Belediyesi, yaz döneminde açılan yaz spor okulları kapsamında ligler
düzenliyor. Antalya genelinde bulunan futbol ve basketbol okullarının katılım gösterdiği.
‘Spor Okulları Yaz Ligi’nde 36 okuldan 576 sporcu ter döküyor.

Antalya Büyükşehi...