loader
Minik Akrepler Uluslararası Arenada

Minik Akrepler Uluslararası Arenada

Antalyaspor U12 Takımı, yarın başlayacak olan 2019 Uluslararası U12 İzmir Kupası’nda mücadele edecek. Avrupa’dan aralarında Chelsea, Milan, Ajax, PSV Eindhoven, Manchester City, Parma, Marsilya, Glasgow Rangers, Anderlecht, Celtic, Celta Vigo, Benfica, Hamburg, Porto, Valencia, Lazio, Leicester City ve Monaco gibi Avrupa’nın dev kulüplerinin yanı sıra Türkiye Süper Ligi’nden birçok kulübün de yer aldığı 72 takım uluslararası turnuvada boy gösterecek.

GRUP MAÇLARI 5-6 NİSAN’DA

Turnuvada Antalyaspor U12 Takımı, B Grubu’nda Aspire Academy, Crvena Zvezda (Kızılyıldız), Fenerbahçe, Hamburg, Genk, Leicester City, Metz ve Porto ile aynı grupta yer alıyor. Genç sporcular ilk 4 maçını yarın oynayacak. 6 Nisan Cumartesi günü 4 maç daha oynayacak olan Antalyaspor U12 Takımı, grubunda ilk 4’e kalması halinde tur atlayacak ve A Grubu’ndan çapraz eşleşme ile gelecek olan rakibiyle mücadele edecek.

72 KULÜP KATILIYOR

Turnuvada 9’ar takımlı 8 grupta 72 takımın yer alacağı grup maçları 20 dakikalık tek devre halinde oynanacak. Tur atlayan takımlar, üçüncülük maçı ve finale kadar yine 20 dakikalık maçlar oynayacak. Grup aşamasından sonraki eşleşmelerde beraberlik halinde direkt penaltı atışlarına geçilecek. 3’üncülük ve final maçı ise 15’er dakikadan 2 devre halinde oynanacak. Turnuva, 7 Nisan Pazar günü oynanacak olan, son 32, son 16, çeyrek final, yarı final, üçüncülük maçı ve final maçı ile sona erecek.

 

Antalyaspor U12 Takımının maç programı şu şekilde:

 

5 Nisan Cuma

09.00   Metz-Antalyaspor

12.30   Antalyaspor-Genk

16.00   Fenerbahçe-Antalyaspor

18.30   Antalyaspor-Porto

 

6 Nisan Cumartesi

10.30   Aspire Academy-Antalyaspor

12.00   Antalyaspor- Leicester City

14.30   Hamburg-Antalyaspor

16.00   Antalyaspor-Kızılyıldız

 

  


Etiketler: ANTALYA ANTALYASPOR İZMİR TÜRKİYE SÜPER LİGİ

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Ersun Yanal, Rami için kararını verdi

Fenerbahçe'de Marsilya'dan transfer edilen Adil Rami'nin Pazartesi günü Alanyaspor ile oynanacak karşılaşmada forma giymesinin çok zor olduğu ortaya çıktı.

Fene...

Fenerbahçe Bono'nun Peşinde! Comolli, İspanya'ya Gitti

İspanya'da kaleci avına çıkan Fenerbahçe, Girona'nın Fas asıllı Kanadalı kalecisi Bono'yu gündemine aldı.

Volkan ve Kameni'yle yolları ayıracak olan Sarı-Lacivertliler, Harun ve genç Berke'nin önüne güvenilir bir kaleci transfer etmeyi planlıyor.

Güneş Gazet...

Lazar Markoviç eski takımına döndü

Fenerbahçe'de bir dönem kiralık olarak forma giyen Markovic, ülkesi Sırbistan'ın önde gelen ekiplerinden Partizan'la sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe'yi de ilgilendiren bir son dakika transfer gelişmesi yaşandı. Sarı-Lacivertli ekipte 2015-2016 sezonunda Liverpool'dan kiralana...