loader
Kanseri sanatla yeniyorlar

Kanseri sanatla yeniyorlar

Kepez Belediyesi, Memorial Antalya Hastanesi’nde Kemoterapi ve Sanat Merkezi’nde tedavi gören 50 hastanın yaptığı eserlerle açılan ‘Büyük Fırçalar ile Hayata Bir Renk, Bir Dokunuş’ sergisine ev sahipliği yapıyor.

Kepez Belediye  Başkanı Hakan Tütüncü'nün yoğun gayretlerle Antalya'ya armağan ettiği Dokumapark bünyesindeki Dokuma Modern Sanatlar Galerisi, çok özel sergilere kapılarını aralıyor. Dokuma Modern Sanatlar Galerisi, şimdi de Memorial Antalya Hastanesi’nde Kemoterapi ve Sanat Merkezi’nde tedavi gören 50 hastanın yaptığı eserlerle açılan ‘Büyük Fırçalar ile Hayata Bir Renk, Bir Dokunuş’ sergisine ev sahipliği yapıyor. ‘Büyülü Fırçalar ile Hayata Bir Renk Bir Dokunuş’ ismi ile gerçekleştirilen sergide resim, gravür, seramik, taş boyama gibi farklı sanat dallarını kapsayan 100 eser yer alıyor.

Tütüncü'ye teşekkür

Memorial Antalya Onkoloji Merkezi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Özdoğan, sergiye ev sahipliği yapan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye teşekkür etti. Hastaların hayata daha umutla tutunmasını hedefleyen proje ile birçok olumlu sonuç aldıklarını hatırlatan Özdoğan, kaygıların sanatsal faaliyetlerle önlenebileceğini bu özel etkinlikle bir kez daha ispatlandığını ifade etti. Özdoğan, kanser hastalarının özellikle tedavi süreçlerinde herhangi bir hobi ile meşgul olmalarının, hem ruh hem de beden sağlığı açısından önemli olduğunu söyledi. Büyük Fırçalar ile Hayata Bir Renk, Bir Dokunuş Sergisi, 14 Nisan 2019 tarihine kadar Dokuma Modern Sanatlar Galerisi'nde gezilebilecek.


Etiketler: KEPEZ BELEDİYESİ MEMORİAL KANSER ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Türel Cumhur İttifakı kahvaltısında konuştu

‘Davamızda yolumuzda bir’

Aksoy: ‘ Türel’in yaptıkları yapacaklarının teminatıdır’

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, MHP Muratpaşa İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği kahvaltı programına, Cumhur İttifakı adayı Gökçen Özd...

AÜ Hastanesi’ndeki Hastalara Meme Kanseri Farkındalığıyla İlgili Bilgi Verildi

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde yatan hastalara, hasta yakınlarına ve hastane personeline Ekim ayı Meme Kanseri Farkındalık Etkinliği çerçevesinde bilgi verildi.

Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Uygulama ve Araştırma Merkezi, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi ve Hemşirelik Fakültesi işbirliği il...

Bir ayda 14 ton et ve et ürünü satıldı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in hayata geçirdiği Halk Et
Antalyalıları güvenilir, kaliteli ve sağlıklı et ürünleriyle buluşturuyor. Halka uygun fiyatla et
ve et ürünlerinin satışını yapan Halk Et, Antalyalıların desteğiyle adım adım büyüyo...