loader
Hayatıma Kastım Yok Kaskım Var

Hayatıma Kastım Yok Kaskım Var

Antalya’da Şehit Fethi Sekin Trafik Birim Amirleri Bilgi Paylaşımı ve Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
Ülkemizde trafik güvenliğinin sağlanması ve trafik kazalarından kaynaklanan can kayıplarının önlenmesi amacıyla İçişleri Bakanlığımızca belirlenen 2020 Yılı hedefleri kapsamında, yeni denetim stratejileri, eğitim uygulamaları ve il bazlı projeli çalışmaların yapılması hedeflenmiş, bu çerçevede illerimizce yürütülen faaliyetlerin ve belirlenen hedeflere ulaşmadaki etkinliğin detaylı olarak değerlendirilmesi, trafikle ilgili sorunların incelenerek uygulayıcı personelin çözüme yönelik görüş ve önerilerinin alınması vb. konuların görüşülmesi amacıyla İçişleri Bakanlığı koordinesinde, 05-06 Şubat 2020 tarihlerinde ilimizde “Şehit Fethi Sekin Trafik Birim Amirleri Bilgi Paylaşımı ve Değerlendirme Toplantısı” yapılmıştır.
İlimizde düzenlenen toplantıya, Sayın Valimiz Münir KARALOĞLU, Emniyet Genel Müdümüz Sayın Mehmet AKTAŞ, Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Halil İNAL, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Sayın Mehmet Fatih SERDENGEÇTİ, İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet Murat ULUCAN, İl Jandarma Komutanı Sayın Tuğg. Tekin AKTEMUR, Sahil Güvenlik Komutanı Sayın Alb.Sezai ÖZKURT, Antalya Protokolü ve (81) ilin Trafikten Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcıları, Trafik Denetleme ve Tescil Şube Müdürleri ile trafik personeli katıldı.
Toplantıda ayrıca;
- Yüz bin araç başına düşen trafik kaza sayısında en fazla düşüş sağlayan İstanbul İl Emniyet Müdürlüğünü
    temsilen Trafik Denetleme Şube Müdür Yardıcısı Mahir GÖKMEN,
- Tüm trafik denetim sayısı ve teknoloji kullanımında başarılı il olarak örnek performans gösteren Sivas
   İl Emniyet Müdürlüğünü temsilen İl Emniyet müdür Yardımcısı Serhat MÜLDÜR,
- Yüz yüze iletişim kurularak sürücü davranışlarını değiştirme ve teknoloji kullanımı konusunda örnek
    performans gösteren Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü’nü temsilen İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hakan
    KARSLI,
- Geçtiğimiz yıl meydana gelen otobüs kazalarının azaltılmasında özverili ve başarılı çalışmalarından
   dolayı Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü’nü temsilen İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hakan YAŞAR,
- “Hayatıma Kastım Yok Kaskım Var” projesi kapsamında motosiklet kazalarında projenin başlangıcından bu yana %40 düşüş sağlanması ve “Ölümle Tokalaşma” Projesi ile Emniyet kemeri kullanımını artması, ölümlü ve yaralanmalı kazalarda düşüş sağlanması nedeniyle Antalya İl Emniyet Müdürü Sayın Mehmet Murat ULUCAN’a başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür belgeleri verildi.
 


Etiketler: ŞEHİTFETHİSEKİN TRAFİKBİRİMAMİRLERİ TRAFİKGÜVENLİĞİ MÜNİRKARALOĞLU MEHMETAKTAŞ HALİLİNAL AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Tütüncü; “Cumhurbaşkanımıza ve hemşehrilerimize teşekkür ediyorum”

AK Parti tarafından yeniden aday gösterilen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, şahsına belediye başkanlığı adaylığının 3.kez tevdi edilmesinden dolayı büyük onur duyduğunu belirterek, “Cumhurbaşkanımıza ve hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi. 
Cumhurbaşkanı ve AK Part...

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN GENÇ KADINLARA EVLİLİK OKULU

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN GENÇ KADINLARA EVLİLİK OKULU

Manavgat Belediyesi Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezi’nde sağlıklı

ailelerin temellerini atacak eğitimler verilmeye devam ediyor. Merkezde şimdi

de evlenme hazırlığı yapan 18 yaş üzeri genç kadınları bilinçlendirip,...

Rafet Zeybek:Vatandaşlarımızın zararı karşılanacaktır

CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek son günlerde Antalya’nın

doğusunu da etkisi altına alan olumsuz hava koşullarından zarar gören

vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi için çağrıda bulundu.

ZARAR TESPİT EDİLMELİ

Gazipaşa, Serik başta olmak üzere Alanya ve Ma...