loader
Jandarma Teşkilatı 180 Yaşında

Jandarma Teşkilatı 180 Yaşında

Jandarma Teşkilatı 180 Yaşında

Vali Münir Karaloğlu Jandarma Teşkilatının 180. Kuruluş Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tekin Aktemur ve beraberinde ki heyeti makamında kabul etti.

Jandarma Teşkilatının 180 yaşında köklü bir yapı olduğunu belirten Vali Münir Karaloğlu, “Allah’ a hamd olsun büyük bir milletiz. Güçlü bir devletimiz var ve bu devleti ayakta tutan Jandarma teşkilatı gibi derin köklü ve güçlü kuruluşlarımız var. Jandarma Teşkilatı 180 yıldır bu milletin huzuru, güveni, saadeti, esenliği için mücadele veriyor. Bu uğurda ülkemiz için, bizim mutluluğumuz, huzurumuz için canlarını vermekte tereddüt etmiyorlar. Rabbim şehitlerimize, gazilerimizin ölenlerine rahmet etsin, hayatta olanlarına da sağlık sıhhat afiyet versin” şeklinde konuştu.

İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tekin Aktemur, Vali Karaloğlu’na görevde olduğu süre boyunca Antalya İl Jandarma Komutanlığına büyük katkılar sunduğunu belirterek, “Bundan dolayı size çok teşekkür ediyoruz. Jandarma olarak Antalya’da 52 tane Jandarma Karakolumuz, 18 tane İlçe Jandarma Komutanlığımız, 1 Jandarma Komando Taburumuz, 1 Cezaevi Tabur Komutanlığımız, 3 Cezaevi Koruma Bölük Komutanlığımız, 69 Trafik Timimiz, İstihbarat, Kaçakçılık, Organize Şube Müdürlüklerimizle, kanunlardan aldığımız yetkiyle, talimatlarınızla, kendimize düşen görevleri yerine getiriyoruz” şeklinde konuştu.

Tuğgeneral Aktemur, Jandarma Teşkilatının 180. Kuruluş Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Uncalı Şehitli’nin ziyaret edilerek Kuran okutulacağını ardından Merkez Cami’sinde Mevlüt Programı olduğunu belirtti.

Teşkilat olarak teknik ekipman ve araç bakımdan hiçbir eksik ve sıkıntılarının olmadığını belirten Tuğgeneral Aktemur gelişen Türk Savunma Sanayi ile tüm görevlerimizi kolaylıkla yerine getirebiliyoruz. Bu büyük bir güçtür ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Vali Münir Karaloğlu, Tuğgeneral Tekin Aktemur ve beraberinde ki heyet ile hatıra fotoğrafı çektirdi.


Etiketler: JANDARMA ANTALYA 180 JANDARMA TEŞKİLATI

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Kepez’in projesi ‘52 iş ile 52 hayat kurtardı’

Kepez Belediyesi’nin engelli bireylerin iş istihdam talebini karşılamak için hayata geçirdiği ‘Bir İş Bir Hayat Kurtarır’ projesi kapsamında 52 özel birey Antalya’daki 6 otelde istihdam edildi.

Kepez Belediyesi, İŞKUR, Türkiye Beyaz Ay Derneği ve Engelliler Vakfı işbirliğiyle 3 Aralı...

Konyaaltı Belediyesi'nden 20 yaş altı gence doğum günü sürprizi

Korona virüs ile mücadele kapsamında alınan tedbirlerden biri de 20 yaş altına uygulanan sokağa çıkma yasağı. Bu yasak nedeniyle bir süredir evden dışarı çıkamayan çocuklar, yaş günü gibi özel günlerini de çaresiz evlerinde kutluyorlar. Konyaaltı'nın Uluç Mahallesinde...

Başkan Uysal, “Mutluluğumuz daim olsun”

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Konuksever Mahallesi’nde düzenlenen halk gününde, ilçede yapılan araştırmaların ilçe sakinlerinin yüzde 86’sının Muratpaşa’da yaşamaktan mutlu olduğunu ifade ettiğini belirterek, “Ne mutlu bize. Allah mutluluğumuz birliğimizi, beraberliğim...