loader
TAHTALI’DA KAR KEYFİ

TAHTALI’DA KAR KEYFİ

Antalya Kemer’de sezonun ilk karı yağdı

Kar keyfi yaşamak isteyenler, Olympos Teleferik ile Tahtalı Dağının zirvesinde 2365.mt de bu heyecanı yaşıyor.

Halil ÖNCÜ – KEMER

Antalya Kemer’de alternatif turizmin merkezi “Olympos Teleferik” işletmesinde sezonun ilk kar keyfi yaşanıyor.  Önceki akşam yağan kar ile Tahtalı dağının zirvesi olan 2365 mt, beyaza bürünürken, gelen konuklar da bu keyfi yaşamaya başladı. Kara hasret olan Antalyalılar ile bölgede konaklayan yerli yabancı turistler Olympos Teleferik’e büyük ilgi gösteriyorlar.

Olympos Teleferik, özellikle çocukların merakla bekledikleri kar yağışının düşmesi ve zirvede beklenen karın yağması ile ilgi odağı olurken, özellikle son dönem zirveye büyük ilgi gösteren Güney Koreli misafirler dikkat çekerken, Antalya’dan gelen ve 2365 mt. zirveye çıkanlar da bu heyecanı yaşıyorlar.


Etiketler: KEMER KARKEYFİ OLYMPOS TELEFERİK TAHTALIDAĞI AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Yaşlanma Çalışmalarında Üstün Başarı

Akdeniz Üniversitesi ve Lund Üniversitesi (İsveç) işbirliği, Raoul Wallenberg Enstitüsü desteğiyle Senex: Yaşlılık Çalışmaları Dergisi tarafından verilen “Yaşlanma Çalışmalarında Üstün Başarı Tez Ödülleri” sahiplerini buldu.

Senex: Yaşlılık Çalı�...

Döşemealtı Belediyesi İşkur Hizmet Noktası

İşverenle iş arayanı buluşturuyor
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’in talimatıyla kurulan ve bugüne kadar yüzlerce işsizi iş sahibi yapan İşkur Hizmet Noktası iş arayanların umudu oldu.
Kentteki işsizlik sorununun çözümüne katkı sağlamak amacıyla Döşemealtı ...

Kepez’de yılın son doğum günü 

Kepez Belediyesi’nin spor okulları ve etüt merkezlerinde eğitim gören Aralık ayı doğumlu 103 öğrenci, doğum günü pastalarını Kepez Belediye Başkanı hakan Tütücü ile birlikte kesti. 

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, spor okullarında ve etüt merkezlerinde eğ...