loader
İSTİHDAM FUARININ AÇILIŞI BAKAN ÇAVUŞOĞLU TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLECEK

İSTİHDAM FUARININ AÇILIŞI BAKAN ÇAVUŞOĞLU TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLECEK

“Manavgat’ta İş Var” sloganı ile 8 kurumun işbirliğinde dördüncüsü gerçekleştirilecek olan istihdam fuarı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Valisi Münir Karaoğlu ve Milletvekillerinin katılımı ile Atatürk Kültür Merkezi’nde bugün 10.00’da gerçekleştirilecek törenle açılıyor. 
8 KURUMUN İŞBİRLİĞİ İLE DÜZENLENİYOR
“Manavgat’ta İş var” sloganı ile Manavgat Kaymakamlığı, Manavgat Belediyesi, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), Akdeniz Üniversitesi (AÜ), Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), İnsan Kaynakları Yöneticileri (İNKAY) ve Manavgat Sanayici ve İş Adamları Derneği (MASİAD) işbirliğiyle istihdam fuarının dördüncüsü düzenleniyor. Fuar,  bugün saat 10.00’da Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek törenle açılacak ve 2 gün sürecek. 
 74 KURUMSAL FİRMA STANT AÇACAK
Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'ndeki fuara farklı sektörlerden 74 kurumsal firma katılacak. 8-9 Mart'ta 10.00 – 17.00 saatleri arasında açık kalacak fuar iş arayanlara seçme şansı, işverene de kalifiye personel bulma şansı verecek. 
BAKAN ÇAVUŞOĞLU, VALİ KARALOĞLU ve MİLLETVEKİLLERİNİN KATILIMI İLE AÇILACAK
MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, dördüncüsü gerçekleşecek olan fuarın hem işçi hem de işveren için önemli olduğunu belirterek, fuarın resmi açılışının Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Antalya Valisi Münir Karaoğlu'nun katılımıyla 8 Mart (Cuma günü) saat 10.00’da gerçekleşeceğini söyledi. Başkan Boztaş, "Fuarımıza birçok ilde gerçekleştirilen istihdam fuarından daha fazla firma stant açacak. 
İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ 2019
Bu yıl istihdama verilen teşviklerle fuarımız daha da anlamlı hale gelmiştir. 95 bin istihdam sağlayan kentimizde bu yıl teşviklerle inşallah istihdam daha da artacaktır. 21 Ocak 2019 tarihinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) da düzenlenen Ekonomik Şura Toplantısı’nda Sayın Cumhurbaşkanımıza Antalya olarak verdiğimiz ek 150 bin istihdamı aşacağımıza inanıyorum.  
TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR
Yoğun ilgi görmesi beklenen fuarımız istihdam seferberliğine, bölgemize, kentimize ve üyelerimize katkı sağlamasını bekliyoruz. Herkese hayırlı olmasını dileyerek tüm halkımızı fuarımıza davet ediyorum” diye konuştu. 


Etiketler: Manavgat’ta İş Var Manavgat istihdam fuarı Manavgat istihdam fuarı açılışı Manavgat istihdam fuarı açılışı ne zaman

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

UNESCO Dünya Mirası Gezginleri, Kaleiçi Old Town Festivali'ne gelecek.

Dünya miraslarını korumak için ant içilecek

Onur konuğu olarak Ukrayna’nın katılacağı 4 Kaleiçi Old Town Festivali'ne,

Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) akreditasyonuna sahip

UNESCO Dünya Mirası Gezginleri de katılacak. Der...

Sokağa çıkamayan vatandaşlar balkonlarda söyleyip oynadı

Antalyalı genç müzisyen Özüm Özmen, Ankara'da çalıştığı orkestra karantina sebebiyle işlere ara verince Antalya'daki ailesinin yanına geldi. Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Yenigün mahallesinde yaşayan Özmen, hafta sonu sokağa çıkma yasağı nedeniyle evlerinde kalan komşular...

Kepez’in çocukları sporla büyüyor

Sporcu Fabrikası Kepez, çocuk ve gençlere sağlıklı yaşamın kapılarını aralamaya devam ediyor. Kepez Belediyesi Spor Kulübü, her spor dalında olduğu gibi cimnastik branşında da Türk sporuna genç yetenekler yetiştiriyor.

Çocuk ve gençlerin sporla büyüyebilmesi için bi...