loader
İran kesinlikle pazarlık yapmayacak

İran kesinlikle pazarlık yapmayacak

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Behram Kasımi, İran devlet televizyonunda yaptığı açıklamada, “İran’ın dışişleri hakkında konuşmak isteyen Fransa yetkilisi ve diğer yetkililerin geçtiğimiz on yıl içinde bölgede yaşanan derin gelişmelere ve mevcut durum ile geçmiş arasındaki büyük değişikliklere dikkat etmeleri gerekiyor" dedi. "Fransa İran’ın füze programının müzakere edilebilecek bir konu olmadığını bilmeli" ifadelerini kullanan Kasımi, "İran İslam Cumhuriyeti kesinlikle savunma ve füze konularında pazarlık yapmayacak" diye konuştu.


Etiketler: iran pazarlık fransa füze fransa iran

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

İsrail 9 katlı binayı havaya uçurdu

İsrail 9 katlı binayı havaya uçurdu
İsrail güçleri, işgal ettiği Doğu Kudüs’te Filistinlilere ait 9 katlı binayı havaya uçurdu.
Sabahın erken saatlerinde Doğu Kudüs'ün Vadi El-Hummus Mahallesi'ne iş makineleri ile gelen İsrail güçleri, Filistinli...

3,5 Metre Boyunda ve Yarım Ton Ağırlığında Bir Kuşun Fosilleri Bulundu

Kırım’da bir mağarada yapılan çalışmalarda, yaklaşık olarak 3,5 metre boyunda ve tahminen 500 kilogram ağırlığında bir antik kuşun fosilleri bulundu.

Antik çağlarda genel olarak her şey daha büyük ve daha vahşiydi. Bazı böcekler, timsah boyundaydı. Doğada gördüğümüz nere...

BM Cemal Kaşıkçı cinayetinin raporunu açıkladı cinayetin arakasında kim var

Birleşmiş Milletler (BM) Yargısız ve Keyfi İnfazlar Özel Raportörü Agnes Callamard'ın Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin hazırladığı rapor açıklandı. Raporda cinayetin arkasında Prens Selman'ın olduğu açıklandı.

Raporda, "Suudi Arabistan, diplomatik ayrıcal�...