loader
İngiltere yeni Başbakanı Boris'in ayak uzatma şekli olay oldu

İngiltere yeni Başbakanı Boris'in ayak uzatma şekli olay oldu

Brexit süreci ile illgili zorlu günler geçiren İngiltere'nin çiçeği burnunda Başbakan'ı Boris Johnson resmi temaslarındaki rahatlığı ile dikkat çekti. Almanya'da resmi törende elleri arkada dolaşan Jonhson, Fransa'da Elysee Sarayı'nda ayağını sehpaya koydu.

İngiltere'nin yeni Başbakan'ı Boris Johnson Almanya ve Fransa temaslarındaki rahat hareketleri ile dikkat çekti. Başbakan seçildikten sonraki ilk resmi yurt dışı temasları için önce Almanya'ya giden Johnson burada Almanya Başbakan'ı Merkel ile katıldığı resmi törende elleri arkada yürümüştü.

Aslında mesaj mı verdi?

Bugün ise Fransa temasları için başkent Paris'teki Elysee Sarayı'nda Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile bir araya gelen Johnson ayaklarını bir anlığına sehpaya uzatıp geri çekti. O anlar ise kameralar tarafından kaydedildi. Bu hareketi sonrası tüm ajansların servis ettiği haber sosyal medya ve kamuoyunda en çok konuşulan konular arasına girdi. Ana haber bültenlerinde Boris'in rahatlığı ve aslında bunların birer mesaj olduğu konuşuldu.

Macron neye uğradığını şaşırdı

Öte yandan Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un Boris'in bu rahatlığı karşısında neye uğradığını şaşırması dikkatlerden kaçmadı.

KAYNAK : https://www.internethaber.com/ingiltere-yeni-basbakani-borisin-ayak-uzatma-sekli-olay-oldu-2045146h.htm


Etiketler: ingiltere fransa brexit

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Zarif sosyal medyadan bombaladı: Ne düşüneceklerini bilmiyorlar

İran Dışişleri Bakanı Zarif, son dönemde gerilimin zirve yaptığı ABD yönetimiyle ilgili konuştu. Zarif, ABD Başkanı Trump ile 'B Takımı'nın ayrı şeyler söylediğini ve Trump'ın ne düşüneceğini bilmediğini belirtti.

İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, sosyal medya hesabından y...

 Dünya İDEX Fuarı için İstanbul’da buluşacak

Türkiye’de iş hacmi 500 milyon dolara ulaşan diş hekimliği endüstrisi, dünyanın dört bir yanından gelen sektör profesyoneli ile İDEX İstanbul Fuarı’nda bir araya geliyor. Bu yıl 17’nci kez kapılarını açmaya hazırlanan fuarda yerli ve yabancı 1.000’i aşkın markanın ür&uu...

Orta Doğu’da barış rüzgarı

Orta Doğu’da barış rüzgarı


5 yıl önce Best Haber

Son dönemde Orta Doğu'da yaşanan kriz ve gerilimlerde sona yaklaşılıyor... Şiddetin ve ölümün kol gezdiği bölgede İran ve ABD arasındaki yüksek tansiyon dün ve bugün arka arkaya gelen açıklamalarda düştü. ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, İran ile savaşmayacaklarını duyururken...