loader
Halkımızın Gururu Türk Hava Kurumu 96 Yaşında

Halkımızın Gururu Türk Hava Kurumu 96 Yaşında

THK'nın 96. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri 16 Şubat 2021 Salı günü saat 10.00 da Covit19 tedbirlerine uyularak THK Antalya Şube Yönetim Kurulu ve üyelerin katılımı ile Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına çelen sunma töreni ile başladı. Törende tüm şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşundan sonra İstiklal Marşımız Antalya Büyükşehir Belediyesi bandosu eşliğinde tüm katılımcılar ve izleyen halk tarafından okundu.
Törende THK Antalya Şubesi Başkanı Süleyman GİRGİN günün anlam ve önemini belirten ve THK hakkında bir konuşma yaptı.

Türk Hava Kurumu Antalya şubesi aynı gün öğle namazından önce Muratpaşa camiinde tüm şehitler için mevlit okuttu. Mevlide büyük bir ilginin olduğu görüldü. THK Antalya Şubesi Başkanı "şehitlerimizi unutmadık, onların ruhlarını şad etmek adına mevlit okuttuk" larını belirterek, yoğun ilgi gösteren Antalya halkına, Antalya müftülüğüne, yardım ve desteklerinden dolayı Antalya Büyük Şehir Belediyesi ile Muratpaşa Belediyesi ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Dedi.


Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bahsettiği o zeytin ağacı

Cumhurbaşkanı 'ın bahsettiği, Mersin'in Mut ilçesine bağlı Haydar köyündeki 1300 yaşındaki zeytin ağacından bu yıl 150 kilogram zeytin hasat edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip E...

Aksigorta Dijital Asistanı ile 3 milyon başarılı işlem gerçekleştirdi

Dijitalleşme stratejileri doğrultusunda Nisan 2018’de sigorta sektörünün ilk yapay zekâ uygulaması ADA’yı (Aksigorta Dijital Asistan) başlatan Aksigorta, 2 yılda 3 milyon başarılı işlem gerçekleştirdi.

Yeni nesil sigortacılık dönemini başlatan ve dijitalleşmeyle birlikte sigortacılığ...

Kepez Balık Pazarı ve Organik Pazar’ın temeli atılıyor

Kepez Belediyesi’nin eski Dokuma Fabrikası arazisinde 12 bin 500 m2’lik alan içerisinde balık restoranları ile satış tezgahlarının olacağı ‘Kepez Balıkçılar Çarşısı’ ve doğal ürünlerin satılacağı ‘Organik Pazar’ın temeli 30 Aralık 2020 Çarşamba günü sa...