loader
Game of Thrones'un Finaliyle İlgili Gerçekleşirse Ortalığı Karıştıracak Teori

Game of Thrones'un Finaliyle İlgili Gerçekleşirse Ortalığı Karıştıracak Teori

Game of Thrones dizisinin finali ile ilgili ortaya atılan bir senaryoya göre Varys, Dany’yi hali hazırda zehirlemiş durumda.

Game of Thrones, 19 Mayıs’ta final yapacak. Final öncesi herkes kendi teorilerini ortaya atıyor. Bu teorilerden bir tanesi ise Varys ve Dany’yi merkezine alıyor.

Daenerys, Deli Kraliçe olma yolunda son hızla ilerliyor ve ne olursa olsun demir tahta çıkmayı kafasına koymuş durumda. Kendisinin taht iddiasını sarsabilecek tek şey ise bir başka karakterin taht üzerinde hak talep edebilecek olması. Serinin son bölümünde, neredeyse bütün Westeros Jon Snow’un Aegon Targaryen olduğunu öğrendi.

Daenerys’in öfkesi ve taht takıntısı, Westeros’un geleceğini ve danışmanlarının kaderini belirsizliğe sürüklüyor. Bu yüzden de Tyrion ve Varys, çeşitli planlar yaparak tahtı Deli Kraliçe’den kurtarmanın planlarını yapıyordu. Varys son bölümde öldürülse de, planlarında şimdiden başarıya ulaşmış olabilir.

Yazdığı mektuplarla Jon Snow’un kimliğini açıklayan “fısıltıların efendisi”, son bölümün en başında karşımıza çıkmıştı. Martha adlı bir kız, Daenerys’in yemeğini yemediğini, Missandei için yas tuttuğunu söylediğinde Varys “Sorun değil, sonra tekrar deneriz” diyordu. Bunun, Daenerys’i yemek yemeye ikna etmeyi tekrar denemek olduğu düşünülüyordu.

Yeni bir teoriye göre aslında Varys, yemekle Dany’yi zehirlemeyi planlıyordu. Hatta iddiaya göre bu işleme çoktan başlamış olan usta ajan, sadece insanların düşündüğü şekilde bir zehir kullanmadı.

Game of Thrones evreninde yer alan Basilisk Kanı adlı bir zehir var. Bu zehir, kitaplarda Oberyn Martell’in deyimiyle “bir fareyi bir aslana saldırtan delice bir vahşet” hissi uyandırıyor. Ayrıca tasvirlerden kokusunun pişmiş eti andırdığını biliyoruz. Varys, bu zehri Daenerys’in deliliğini hızlandırma ve halkın gözündeki düşüşünü gerçekleştirme amacıyla kullanmış olabilir. Böyle bir durum, son sezonda en azından Dany’nin yaptığı anlamsız hareketleri açıklayacaktır. Ayrıca Deli Kraliçe’ye karşı müttefiklerden birinin meydan okuması (Arya, Jon ya da Tyrion) da böylece haklı hale gelecektir.

Game of Thrones’un iki gün sonra yayınlanacak olan final bölümü ile birlikte bu teorinin ne kadar isabetli olduğunu da göreceğiz.

KAYNAK;WEBTEKNO.COM

Bu haberi kaynağından okumak için lütfen linke tıklayınız;https://www.webtekno.com/game-of-thrones-un-finaliyle-ilgili-gerceklesirse-ortaligi-karistiracak-teori-h68749.html


Etiketler: TEKNOLOJİ

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

BAŞKAN ŞAHİN, MİLLET BAHÇEMİZİN YAPIMINA OCAK AYINDA BAŞLIYORUZ

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Aksu’ya yapılacak Millet Bahçesinin yapımının bir

aksilik olmazsa Ocak ayının ortalarında başlayacağının müjdesini verdi.

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği başkent temasları kapsamında Ankara’dan

müjdelerle dönen Başkan Şa...

Evine Kapanan Tüketici Dijital Eğlence ve Online Eğitime Yöneldi

Türkiye’nin en hızlı ve en büyük network kapasiteli içerik dağıtım şirketi Medianova, koronavirüs tehdidi karşısında evlerine kapanan tüketicilerin dijital dünyadaki ayak izlerini takibe aldı. Dünyada 22 ülke ve 50 noktada yatırımı olan, yerli ve global teknoloji şirketi Medianova’n�...

Elektronik imza yüzde 3,6 arttı

Elektronik imza yüzde 3,6 arttı


5 yıl önce Best Haber

BTK 2019’un üçüncü çeyrek verilerini yayımladı. Eylül 2019 sonu itibarıyla, 3,7 milyonu elektronik imza ve 598 bini mobil imza olmak üzere toplam 4,3 milyon sertifika oluşturuldu.

03.01.2020

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, 2019 yılını...