loader
Eyvah! Ringde Babam Var

Eyvah! Ringde Babam Var

Kepez Belediyesi Spor Okulları, tekvando eğitimi alan çocukları babalarıyla ringe çıkardı. ‘Eyvah! Ringde Babam Var’ etkinliğinde babalar çocuklarıyla ter dökerken, annelerde fotoğraf kareleri ile anı ölümsüzleştirdi.

Tekvando sporuna erken yaşlarda başlanmasının çocukların ve dolayısıyla ailelerin olumlu gelişmeler yaşayacağını göstermek için Kepez Belediyesi, spor okullarında tekvando eğitimi alan çocukları babalarıyla antrenmanda bir araya getirdi. ‘Eyvah! Ringde Babam Var’ etkinliğiyle tekvando eğitimi alan 320 sporcu babalarıyla ringe çıktı.  Farkındalık oluşturmayı amaçlayan etkinliğe katılan 6-18 yaş grubundaki çocuklar babaları ile kıyasıya mücadele etti. Turgut Özal Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşen etkinlikte babalar çocuklarıyla ter dökerken, annelerde fotoğraf kareleri ile anı ölümsüzleştirdi.

'Biz kocaman bir aileyiz'

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’de ‘Eyvah! Ringde Babam Var’ etkinliğine katılarak, ailelerin çocuklarıyla geçirdikleri keyifli ana ortak oldu. İnsanların aileleri ile geçirdikleri zamanın en değerli an olduğuna dikkati çeken Başkan Tütüncü, “Bugün çok güzel bir organizasyonda daha bir aradayız. Sevgili çocuklarımız burada çok değerli hocalarımızla çok güzel vakit geçiriyorlar. Hayatta en önemli şey aile olarak çocuklarımızla vakit geçirebilmek. Biz istedik ki burada, bu programlarla sevgili ailelerimiz evlatlarıyla gurur duysunlar. Aile olma bilincimize de bir katkı sağlayalım istedik. Onlara pırıl pırıl bir gelecek diliyoruz. En çok ihtiyaç duydukları şey aile ilgisi ve sevgisidir, biz onların her birini kendi çocuğumuz gibi gördük ve kocaman bir aile olduk. Aile saadetimiz yuvalarınızdan hiç eksik olmasın." dedi. ‘Eyvah! Ringde Babam Var’ etkinliği ile çocuklar aileleri ile keyifli saatler geçirdi.


Etiketler: KEPEZBELEDİYESPOR TEKVANDO TURGUTÖZALKAPALISPORSALONU HAKANTÜTÜNCÜ AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Antalya’nın deniz yaşamı bu müzede 

Kaleiçi Yat Limanı’nda hizmet veren Büyükşehir Belediyesi’ne ait Türkiye’nin ilk Deniz Biyolojisi Müzesi 5 yılda 25 bin ziyaretçiye ev sahipliği yaptı.

Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya’yı denizle barışık bir kent yapma hedefiyle hizmetleri sürüyor. Bu ...

Muratpaşa Çanakkale şehitlerini andı

Muratpaşa Belediyesi, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 105’inci yıl

dönümünde belediye fuayesinde buluştu. Şehitler için saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşı’nı

okuyan Muratpaşa çalışanları, ‘Çanakkale Türkü...

Büyükşehir’den Kaş Sütleğen’e çok amaçlı salon

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kaş’ın Sütleğen Mahallesi’ne halkın düğün, mevlit ve çeşitli
toplantılarını gerçekleştireceği çok amaçlı sosyal tesis kazandırdı. Tefrişatı devam eden sosyal
tesis önümüzdeki günlerde hizmete girecek.
B&u...