loader
Eyvah! Ringde Babam Var

Eyvah! Ringde Babam Var

Kepez Belediyesi Spor Okulları, tekvando eğitimi alan çocukları babalarıyla ringe çıkardı. ‘Eyvah! Ringde Babam Var’ etkinliğinde babalar çocuklarıyla ter dökerken, annelerde fotoğraf kareleri ile anı ölümsüzleştirdi.

Tekvando sporuna erken yaşlarda başlanmasının çocukların ve dolayısıyla ailelerin olumlu gelişmeler yaşayacağını göstermek için Kepez Belediyesi, spor okullarında tekvando eğitimi alan çocukları babalarıyla antrenmanda bir araya getirdi. ‘Eyvah! Ringde Babam Var’ etkinliğiyle tekvando eğitimi alan 320 sporcu babalarıyla ringe çıktı.  Farkındalık oluşturmayı amaçlayan etkinliğe katılan 6-18 yaş grubundaki çocuklar babaları ile kıyasıya mücadele etti. Turgut Özal Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşen etkinlikte babalar çocuklarıyla ter dökerken, annelerde fotoğraf kareleri ile anı ölümsüzleştirdi.

'Biz kocaman bir aileyiz'

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’de ‘Eyvah! Ringde Babam Var’ etkinliğine katılarak, ailelerin çocuklarıyla geçirdikleri keyifli ana ortak oldu. İnsanların aileleri ile geçirdikleri zamanın en değerli an olduğuna dikkati çeken Başkan Tütüncü, “Bugün çok güzel bir organizasyonda daha bir aradayız. Sevgili çocuklarımız burada çok değerli hocalarımızla çok güzel vakit geçiriyorlar. Hayatta en önemli şey aile olarak çocuklarımızla vakit geçirebilmek. Biz istedik ki burada, bu programlarla sevgili ailelerimiz evlatlarıyla gurur duysunlar. Aile olma bilincimize de bir katkı sağlayalım istedik. Onlara pırıl pırıl bir gelecek diliyoruz. En çok ihtiyaç duydukları şey aile ilgisi ve sevgisidir, biz onların her birini kendi çocuğumuz gibi gördük ve kocaman bir aile olduk. Aile saadetimiz yuvalarınızdan hiç eksik olmasın." dedi. ‘Eyvah! Ringde Babam Var’ etkinliği ile çocuklar aileleri ile keyifli saatler geçirdi.


Etiketler: KEPEZBELEDİYESPOR TEKVANDO TURGUTÖZALKAPALISPORSALONU HAKANTÜTÜNCÜ AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Geleceğin Sağlıkçılarından Rektörümüze Ziyaret

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri, Acil Sağlık Hizmetleri Haftası nedeniyle Rektörümüz Prof. Dr. Erdal Necip Yardım’ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hatice Öntürk, Öğr. Gö...

Kepez’in sultanları göz doldurdu

Kepez’in sultanları göz doldurdu


5 yıl önce Best Haber

Kepez Belediyespor Kulübü Bayanlar Voleybol Takımı, Bölgesel lig finallerindeki son maçını Pamukkale Belediyespor ile yaptı. Isparta Işıkkent Spor Salonundaki karşılaşmayı Kepez’in sultanları 3-1 kazanarak, turnuvayı 3’ncü bitirdi.

Bölgese...

Kepez’de seçim startı verildi

Kepez’de seçim startı verildi


6 yıl önce Best Haber

Kepez Belediye Başkanı ve AK Parti Kepez Adayı Hakan Tütüncü, seçim startını kültür ve sanatta “en önemli projem” dediği Mimar Sinan Kongre Merkezi’nden verdi. ‘31 Mart Yerel Seçim Kampanyası’ programına katılan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, konuşmas...