loader
​Erasta Antalya talihlileri belli oldu

​Erasta Antalya talihlileri belli oldu

Eğlenceli faaliyetler eşliğinde ziyaretçilerine hediyeler kazandıran Erasta Antalya Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Aralık ayında düzenlediği kampanya kapsamında 10 kişiye toplam 10 adet Vestel marka 49” 4K UHD Smart Televizyon hediye etti.
Erasta AVM’nin içine kurulan dev ekrandaki dijital oyunu oynayarak en yüksek skoru yapan 10 katılımcının isimleri, kampanyanın sonlandığı günü takiben, www.erastam.com mikro sitesi üzerinden açıklandı. Hediye almaya hak kazananlar için düzenlenen ödül töreni ise geçtiğimiz günlerde Erasta AVM’de yapıldı. Kazananlara ödüllerini Erasta Antalya AVM müdürü Ece Yamaç Şenak teslim etti. Kampanya talihlileri, böyle bir etkinlik düzenledikleri için Erasta AVM yetkililerini tebrik ederek, AVM Müdürü Ece Yamaç Şenak’a teşekkürlerini ilettiler.


Etiketler: ERASTAANTALYA ALIŞVERİŞMERKEZLERİ SMARTTELEVİZYON DİJİTALOYUN ECEYAMAÇŞENAK AKDENİZ ANTYALYA ANTALYAHAKKINDA BESTAJANS ANTALYADUYURU

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Serik Kültür Merkezi inşaatı yükseliyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Serik Kongre ve Kültür
Merkezi Projesi yükselmeye başladı. Serik’in sosyal alanı ihtiyacına cevap verecek olan
kültür merkezi hızlı bir şekilde tamamlanacak.
Serik’in Gedik Mahallesi’nde 23 bin metrekare alan &uum...

Marmelat Teneffüs Park’ta 

Marmelat Teneffüs Park’ta 


6 yıl önce Best Haber

Muratpaşa Belediyesi’nin Antalya’da çocuklara özel ilk ve tek açık açık hava oyun dünyası Teneffüs Park,  Mart ayı sürecince her hafta sonu birbirinden eğlenceli etkinliklerle bahara ‘Merhaba’ demeye hazırlanıyor.Etkinlikler kapsamında Teneffüs Park’ın ilk hafta son...

Türkiye’deki Rent A Car temsilcileri sorunlarını ATSO’da ele aldılar

Türkiye’deki Rent A Car temsilcileri sorunlarını ATSO’da ele aldılar

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) 46.Grup (Taşıt kiralama ve ilgili hizmetler) Meslek Komitesi, çeşitli illerden davet ettiği sektör temsilcileriyle ortak genişletilmiş komite toplantısına ev sahipliği yaptı.

O...