loader
Enerji ve Data Dağıtımı İçin Esnek ve Ekonomik Sistem

Enerji ve Data Dağıtımı İçin Esnek ve Ekonomik Sistem

Elektriksel bağlantılar, sinyal, veri, güç dağıtım ve işlenmesi konularında sektörün lider global markaları arasında yer alan Weidmüller, merkezi olmayan otomasyon birimleri için sunduğu FieldPower sistemi ile ekonomik bir çözüm getiriyor. Makine ve proses endüstrisi, havaalanları, lojistik ve otomotiv sanayisi gibi çalışma alanlarına enerji ve data dağıtımını esnek ve ekonomik şekilde gerçekleştirebilen Weidmüller FieldPower sistemi, fonksiyonel olarak besleme, anahtarlama, koruma ve izleme gibi yerleşik kontrol kabini işlevlerini saha kullanımına uygun hale getirmesiyle fark yaratıyor. İşlevsellik ve kalite açısından endüstriyel standartlara sahip iyi ürünler tasarlayan Weidmüller’in FieldPower sistemi, akıllı fabrikalarda kesintisiz çalışma için maksimum esneklik sunuyor.

Modüler sistem, esnek muhafaza çeşitleri, uygun maliyetli kablolama ve farklı fonksiyonlar barındıran hemen her merkezi olmayan otomasyon görevine en uygun ve en ekonomik çözümü sağlayan FieldPower sistemi, tesislerin ve otomasyon tasarımlarının planlanması, kurulması ve devreye alınmasına yardımcı oluyor. Ekonomik ve fonksiyonel olmasının yanı sıra geniş donanım desteği sayesinde sağladığı avantajlarla dikkat çeken FieldPower sistemi, tüm güvenlik standartlarını karşılayan kapsamlı ve sürekli büyüyen bir yelpaze sunuyor.

Modüler parça taşıma prensibi ile çok çeşitli kombinasyon seçenekleri sunan FieldPower sistemi, IP20’den IP65’e düşük maliyetli geçiş yapmaya imkan tanıyor. Uzaktan I/O sistemleriyle dijitalleşme ve otomasyon araçlarının ağa bağlanmasını mümkün kılan bu sistemin fonksiyonelliği ihtiyaca göre istenilen zamanda genişletilebiliyor.

Kesintisiz çalışma için maksimum esneklik

Dijital fabrikaların yaygınlaşmasıyla 24 V DC güç kaynaklarına olan talep artışı, güç kaynaklarının mümkün olduğunca kompakt ve gereken koruma derecesine göre tasarlanmasını gerekli kılıyor. Özellikle otomotiv endüstrisi gibi yüksek kullanılabilirliğe sahip tesis bileşenleri için uygulamalarda güç kaynağının yedekli bir tasarıma sahip olması önem teşkil ediyor. Modern ve ileri düzey yüksek otomasyon uygulamaları için güvenli ve optimize edilmiş bir DC beslemesi, merkezi olmayan tesis yapılarına avantaj getiriyor. Sistemin kesintisiz çalışması için aktif gücün güvenli ve sorunsuz bir şekilde sağlanması ve bu sebeple enerji ağının da akıllı olması gerekiyor. “Akıllı Fabrika Şebekesi” konseptini ortaya çıkaran süreçlerdeki bu gereksinim ile akıllı fabrikalara birçok avantaj sağlanıyor.

24 V yükün yedekli yapısı ve akıllı şebeke görevi gören kontrol voltajı çözümü sunan FieldPower sistemi, akıllı fabrikaların yaygınlaşmasıyla artan güç kaynağı taleplerine Akıllı Fabrika Şebekesi 24 V DC ile cevap veriyor. Uzak mesafelerde ve farklı akımlarda dahi düşük voltaj kayıpları sağlayan 24 V DC, bağımsız güç kaynaklarının aşırı yüklenme veya bozulma durumlarında da kullanılabilmesiyle dikkat çekiyor. Bağımsız sistem bileşenlerinin kolay şekilde değiştirilebilmesine ve genişletilebilmesine olanak tanıyan 24 V DC, önleyici bakım faaliyetleri için güç kaynakları ve yük çıkışlarının teşhisini de sağlıyor.

 


Etiketler: GÜÇDAĞITIM GLOBALMARKALAR WEİDMÜLLER FİELDPOWER MODÜLERSİSTEM TEKNOLOJİ TÜRKİYE AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Enerji ve Data Dağıtımı İçin Esnek ve Ekonomik Sistem

Elektriksel bağlantılar, sinyal, veri, güç dağıtım ve işlenmesi konularında sektörün lider global markaları arasında yer alan Weidmüller, merkezi olmayan otomasyon birimleri için sunduğu FieldPower sistemi ile ekonomik bir çözüm getiriyor. Makine ve proses endüstrisi, havaalanları, lojisti...

Cemil Meriç Kütüphanesi 100 bin kitapla açılacak

Kepez Belediyesi, eski Dokuma Fabrikası yerleşkesinde yapımında sona gelinen Cemil Meriç Kütüphanesi’nin raflarına kitapları, Ocak ayı içerisinde yerleştirmeye başlayacak. Başkan Hakan Tütüncü, müze özelliği ile Antalya’da ilk olan kütüphanenin, 100 bin kitap ile hizmet vere...

Kepez’in yürekleri ısıtan projesi, Türkiye’ye örnek oldu

Kepez Belediyesi’nin belediye yemekhanesinden çıkan organik yemek atıklarından sokak hayvanları için kedi ve köpek maması ürettiği yürekleri ısıtan projesi, diğer belediyelere de örnek oldu.

Kepez Belediyesi’nin, sosyal ve çevreci projesi büyük ilgi görüyor. Beledi...