loader
ENERJİ TASARRUFU HAFTASI

ENERJİ TASARRUFU HAFTASI

Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Komisyonu Başkanı Atay Uslu Enerji Tasarrufu Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Atay Uslu mesajında şunları ifade etti:

“Enerji arz güvenliğinin sağlanması, dışa bağımlılık risklerinin azaltılması, çevrenin korunması, enerji tasarrufu ve verimliliği 2023 yılı ulusal hedeflerimizin ve enerji politikalarımızın en önemli bileşenleridir.

Çocuklara güzel bir gelecek bırakmak için enerji ve enerji kaynaklarında israf yapılmaması önemlidir. Sınırlı enerji kaynaklarının dikkatli kullanımının yanı sıra, binalarda ısı yalıtımına özen göstermemiz, hem aile hem de ülke ekonomisine büyük katkılar sağlamaktadır.

Milletimizden aldığımız enerjiyi doğru ve verimli kullanarak Çocuklarımızın emaneti olarak gördüğümüz medeniyet bayrağımızı daha yükseklere dikeceğiz” dedi.

 


Etiketler: AKPARTİ ATAYUSLU ENERJİTASARRUFUHAFTASI 2023HEDEFLERİ SİYASET EKONOMİ TÜRKİYE AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

İMAMOĞLU’NDAN ERDOĞAN’A “KANAL İSTANBUL” YANITI: “BİR KİŞİ DEĞİL, 16 MİLYON İNSAN BİLİR”

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, gazetecilerin, “Kanal İstanbul geçen haftadan beri gündemdeydi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sizi kastederek, ‘İşine baksın’ dedi. Ne diyeceksiniz” sorusuna, “Ben, burada oturarak, çalışmayarak, iş üretmeyerek belediye başkanlığı yapmak için ...

Murat Yetkin: Türkiye’de siyaset yeni bir dönemeçte

Murat Yetkin

Seçimlerin üzerinden 17 gün geçtikten sonra İstanbul İl Seçim Kurulu'nun Büyükşehir Belediye Başkanlığını CHP adayı Ekrem İmamoğlu’nun kazandığına dair mazbatayı teslim etti. İmamoğlu artık göreve başlayabilir.

Bu aşamadan sonra Y&...

TBMM Heyeti'nin İtalya Ziyareti

TBMM Heyeti'nin İtalya Ziyareti


4 yıl önce Best Haber

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş ile beraberindeki heyet, tıbbi cihaz üreticisi Alvimedica’nın İtalya'nın Verçelli kentinin Saluggia&nbs...