loader
MHP Genel Başkanı Bahçeli, TBMM'deki 23 Nisan özel oturumuna katılacak

MHP Genel Başkanı Bahçeli, TBMM'deki 23 Nisan özel oturumuna katılacak

Bahçeli yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:Bizim 23 Nisan’da TBMM’nin özel oturumuna katılıp katılmamız Kılıçdaroğlu’nun bileceği ve takdir edeceği bir konu değildir. Sağlık durumu müsait ve katılmaya müzahir her milletvekilinin 23 Nisan’da Meclis’te olması, yüzüncü yıldönümün sevincine ortak olması tutarlı ve isabetli bir davranıştır.

 

23 Nisan günü Meclis’e geleceğini söyleyen, sonra da liderlerin Meclis’te olması için çağrıda bulunan CHP Genel Başkanı’nın kendi işine bakması, boyunu ve haddini aşan yorum ve açıklamalardan uzak durması tavsiyemdir. İnfaz Düzenlemesiyle ilgili kanuna 18 milletvekiliyle red oyu kullanan Kılıçdaroğlu’nun her çağrısı çürük, her teklifi beyhudedir.


Etiketler: Bahçeli TBMM

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Yıldırım: İstanbul da daha fazla kaybedecek zamanımız yok

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım 15 Temmuz Derneği'nin düzenlemiş olduğu iftara katıldı. Yenikapı Avrasya Gösteri Merkezi'nde düzenlenen Şehit ve gazi ailelerinin bulunduğu programda Binali Yıldırım'a AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak da eşlik etti. Haberin Devamı

Kılıçdaroğlu'ndan hükümeti şartlı çağrı: 50 milyon doları toplayacağım

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sakarya'daki tank palet fabrikasının 25 yıllığına özelleştirilmesine tepki göstererek, "Katar Ordusu ile yaptığınız sözleşmeyi iptal edin, 50 milyon doları toplayacağım" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Nevşehir'de partisinin...

Ekrem İmamoğlu'ndan Mevlüt Uysal'a 'soyadı' yanıtı

Resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, Sarıyer'de gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Büyükçekmece'deki seçmen kaydırma iddialarını değerlendiren İmamoğlu, "Şu an Büyükçekmece sokaklarında polis...