loader
MHP Genel Başkanı Bahçeli, TBMM'deki 23 Nisan özel oturumuna katılacak

MHP Genel Başkanı Bahçeli, TBMM'deki 23 Nisan özel oturumuna katılacak

Bahçeli yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:Bizim 23 Nisan’da TBMM’nin özel oturumuna katılıp katılmamız Kılıçdaroğlu’nun bileceği ve takdir edeceği bir konu değildir. Sağlık durumu müsait ve katılmaya müzahir her milletvekilinin 23 Nisan’da Meclis’te olması, yüzüncü yıldönümün sevincine ortak olması tutarlı ve isabetli bir davranıştır.

 

23 Nisan günü Meclis’e geleceğini söyleyen, sonra da liderlerin Meclis’te olması için çağrıda bulunan CHP Genel Başkanı’nın kendi işine bakması, boyunu ve haddini aşan yorum ve açıklamalardan uzak durması tavsiyemdir. İnfaz Düzenlemesiyle ilgili kanuna 18 milletvekiliyle red oyu kullanan Kılıçdaroğlu’nun her çağrısı çürük, her teklifi beyhudedir.


Etiketler: Bahçeli TBMM

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Erdoğan'ın parti kuruyormuşsun? sorusuna Davutoğlu'ndan çok konuşulacak yanıt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Parti kuruyormuşsun" sorusuna eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, "Benim bir irade beyanım olmadı" diye yanıt verdiği ortaya çıktı.

Abdulkadir Selvi, Hürriyet'te "Babacan'ın istifası, Erdoğan ile Davutoğlu'nun görüşmesi"...

Hangi il kaç vekil çıkarıyor Yüksek Seçim Kurulu yeniden belirledi

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) seçimlerle ilgili bir son dakika kararı aldı. YSK illerin vekil sayısını yeniden belirledi. Buna göre Kırşehir, Tekirdağ ve Bayburt'un çıkaracağı vekil sayıları birer artarken, İstanbul'un 2 Mersin'in ise vekil sayısı 1 azaldı.

YSK, 31 aralık 2018 tarihli T&uu...

Ekrem İmamoğlu: Valiye gereken işarette bulundum

Millet İttifakı İstanbul büyükşehir belediye başkan adayı Ekrem İmamoğlu Ordu-Giresun Havalimanı’nın VIP bölümüne alınmayınca Ordu Valisi için “Bu vali itlik yapmıştır” dediği iddialarıyla ilgili basın toplantısı düzenledi. 

Karadeniz gezisinde Trabzon’a indiğ...