loader
EN POPÜLER MOBİL MESAJLAŞMA UYGULAMASI WHATSAPP OLDU

EN POPÜLER MOBİL MESAJLAŞMA UYGULAMASI WHATSAPP OLDU

Sosyal medya uygulamaları ile ilgili 2019 Ekim verileri açıklanırken, dünya genelindeki en popüler mobil mesajlaşma uygulamasının WhatsApp olduğu görüldü. Böylelikle 1,6 milyar insanın WhatsApp kullanıcı olduğu saptandı.

Ajans Press’in, Statista verilerinden elde ettiği bilgilere göre, sosyal medya uygulamaları ile ilgili 2019 Ekim verileri açıklandı. Böylelikle dünya genelindeki en popüler mobil mesajlaşma uygulamasının WhatsApp olduğu görülürken, 1,6 milyar kullanıcısının olduğu kaydedildi. İkinci sıraya yerleşen uygulama ise 1,3 milyar kullanıcı ile Facebook Messenger olurken, üçüncü sıraya 1,1 milyar kullanıcı ile Wechat uygulamasının yerleştiği görüldü.

WHATSAPP 7 BİN 515 BASIN HABERİNE KONU OLDU

Medya takibinin öncü kurumu Ajans Press, sosyal medya ile alakalı basına yansıyan haber adetlerini inceledi. Ajans Press ve ITS Medya’nın dijital basın arşivinden derlediği bilgilere göre geçen yıl sosyal medya ile alakalı basına 137 bin 258 haber yansıdığı tespit edildi. Sadece WhatsApp uygulamasının basında konuşulma sayısı ise 7 bin 515 olarak kayıtlara geçti. Haber içerikleri incelendiğinde WhatsApp uygulamasının ülkemizde de popüler olarak kullanıldığı görüldü.

 


Etiketler: SOSYALMEDYA WHATSAPP AJANSPRESS STATİSTA ITSMEDYA MESAJLAŞMA TÜRKİYE AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

BAŞKAN SÖZEN YENİ KREŞLERİ İNCELEDİ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, inşaat çalışmalarına devam edilen

Taşağıl ve Sarılar Mahallelerindeki kreşleri yerinde inceledi. Kreş inceleme

gezisine Mustafa Ceylan, Kreş Müdürü Emine Çataltaş ve Taşağıl Mahallesi

Muhtarı Ali Nail Arseven de eşlik etti. ...

Büyükşehir Ali Çiçek'e sahip çıktı

Antalya Büyükşehir Belediyesi hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında yapılan denetimlerde ceza yemesiyle gündeme gelen Ali Çiçek'e sahip çıktı. Başkan Muhittin Böcek'in talimatıyla, Büyükşehir Zabıta ekipleri, Ali Çiçek'i bulup Bimekan'a yerleştirdi.

...
Emeklilere Bayram İkramiyeleri 27-31 Mayıs Tarihlerinde Verilecek

Emekliler bu yıl Ramazan ve Kurban Bayramı'nda biner liralık ikramiyelerle toplamda 2 bin lirayı cebine koyacak. 27-31 Mayıs'ta hesaplarda olacak emekli ikramiyelerinin tutarı 28 milyar lirayı bulacak. İşte emekli maaşı ve emekli bayram ikramiyesi ile ilgili tüm merak edilenler.

Haberin Devamı