loader
EN POPÜLER MOBİL MESAJLAŞMA UYGULAMASI WHATSAPP OLDU

EN POPÜLER MOBİL MESAJLAŞMA UYGULAMASI WHATSAPP OLDU

Sosyal medya uygulamaları ile ilgili 2019 Ekim verileri açıklanırken, dünya genelindeki en popüler mobil mesajlaşma uygulamasının WhatsApp olduğu görüldü. Böylelikle 1,6 milyar insanın WhatsApp kullanıcı olduğu saptandı.

Ajans Press’in, Statista verilerinden elde ettiği bilgilere göre, sosyal medya uygulamaları ile ilgili 2019 Ekim verileri açıklandı. Böylelikle dünya genelindeki en popüler mobil mesajlaşma uygulamasının WhatsApp olduğu görülürken, 1,6 milyar kullanıcısının olduğu kaydedildi. İkinci sıraya yerleşen uygulama ise 1,3 milyar kullanıcı ile Facebook Messenger olurken, üçüncü sıraya 1,1 milyar kullanıcı ile Wechat uygulamasının yerleştiği görüldü.

WHATSAPP 7 BİN 515 BASIN HABERİNE KONU OLDU

Medya takibinin öncü kurumu Ajans Press, sosyal medya ile alakalı basına yansıyan haber adetlerini inceledi. Ajans Press ve ITS Medya’nın dijital basın arşivinden derlediği bilgilere göre geçen yıl sosyal medya ile alakalı basına 137 bin 258 haber yansıdığı tespit edildi. Sadece WhatsApp uygulamasının basında konuşulma sayısı ise 7 bin 515 olarak kayıtlara geçti. Haber içerikleri incelendiğinde WhatsApp uygulamasının ülkemizde de popüler olarak kullanıldığı görüldü.

 


Etiketler: SOSYALMEDYA WHATSAPP AJANSPRESS STATİSTA ITSMEDYA MESAJLAŞMA TÜRKİYE AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

AKP iftar için dersi kesti

AKP iftar için dersi kesti


7 yıl önce Best Haber

Milli Eğitim Müdürlüğü talimat verdi, çocuklar eve yollandı. Kağıthane Belediyesi, Yaşar Doğu İlköğretim Okulu bahçesinde iftar düzenledi. İftar hazırlıkları için 3 ders iptal edildi, okul boşaltıldı. CHP’li Zeybek, isyan etti.

İstanbul Kağıthane Belediyesi'nin 20 Ma...

Düşen fiyatlar markete yansımadı

Düşen fiyatlar markete yansımadı


7 yıl önce Best Haber

Hasat sezonu olmasına rağmen pahalılık azalmadı. Ramazan öncesine göre temel gıda ürünlerinde üretici fiyatları düşerken, marketlerdeki etiketlerde bir değişim gözlemlenmedi. Vatandaş 4-5 kat pahalıya sebze ve meyve almayı sürdürdü.

Hasat sezonunun açılması ile birlikte tarl...

Ekrem İmamoğlu

Ekrem İmamoğlu


7 yıl önce Best Haber

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "yıllar sonra ilk defa göreceksiniz, genel sekreter yardımcıları kadın olacak. Daire başkanları ve müdürler de" açıklaması yaptı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, merak edilenler hakkında Sözcü'den Özlem Gürses'in sorularını yanıt...