loader
DÜNYA DOĞAL EMZİK KATEGORİSİ LİDERİ NATURSUTTEN

DÜNYA DOĞAL EMZİK KATEGORİSİ LİDERİ NATURSUTTEN

Silikon emzik ve biberonlara daha doğal alternatifler arayan ebeveynlerin bu ihtiyacını karşılamak amacıyla yola çıkan Danimarka markası Natursutten, 2006 yılından bu yana dünya doğal emzik kategorisinde lider. 58 ülkede satışta olan Natursutten’in emzikleri Hevea ağacının saf doğal kauçuğundan, biberonları ise borosilikat camından üretiliyor. Kısa sürede Türkiye’deki ebeveynlerin de büyük ilgisini ve sevgisini kazanan Natursutten, bebeği için doğal, sağlıklı ve güvenli ürünler arayan ebeveynlerin vazgeçilmezi olmaya aday!

Daha doğmadan planlar yapmaya başladığımız bebeklerimizin sağlığı kuşkusuz hepimiz için çok önemli. Onları en sağlıklı ürünlerle giydirip, besleyip, en sağlıklı şekilde büyütmeye çalışıyoruz. Bütün anne ve babalar gibi her şeyin en iyisini yapmak istiyoruz. Bu nedenle, birçok ebeveyn silikon emzik ve biberonlara daha doğal alternatifler arıyor. 2006 yılından bu yana doğal emzik kategorisinde dünya lideri olan Danimarka markası Natursutten’in kurucusu Anne-Dorthe Schroeder, “Çocuklarımız hayata çok iyi bir başlangıcı hak ediyor.” diyor.

Her şeyin en iyisi, en sağlıklısı ve en güzeli ile büyütmek istediğimiz bebeklerimiz için, Hevea ağacının saf ve doğal kauçuğundan emzik üreten Natursutten, biberon şişelerinde de doğal bir kaynak olan camı kullanıyor. Bakterilerin saklanabileceği çatlak veya birleşme yerleri bulunmayan Natursutten, ftalat ve diğer zararlı kimyasalları içermiyor. 58 ülkede satışta olan Natursutten’in ambalajları dahi %100 çevre dostu FSC sertifikalı kağıtlara, toksin içermeyen mürekkepler kullanılarak üretiliyor.

Natursutten cam biberonlar ise hafif, termal şok ve çizik dirençli borosilikat camından üretiliyor. Plastik şişeler gibi değiştirmeye ihtiyaç duyulmayan Natursutten cam biberonlar aynı zamanda plastik biberonlardan daha sağlıklı bir seçenek olarak öne çıkıyor. Ekolojik olarak sürdürülebilir olan Natursutten, bebeği için doğal, sağlıklı ve güvenli ürünler arayan ebeveynlerin vazgeçilmezi olmaya aday!


Etiketler: SİLİKONEMZİK BİBERON NATURSUTTEN HEVEAAĞACI DOĞALKAUÇUK SAĞLIK BEBEK TÜRKİYE AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Depresyonda mıyım?

Depresyonda mıyım?


6 yıl önce Best Haber

Depresyon, genel bir ifadeyle yaşamdan ve yaşanılan şeylerden zevk alamama halidir. “Üzüntü, keder, karamsarlık, isteksizlik, çaresizlik, umutsuzluk, acı, değersizlik, suçluluk” yaşanılan başlıca duygulardır ve eskiden zevk alarak ve isteyerek yapılan şeyler artık yapılamaz hale gelmiştir.

<...
YAŞLILIKTA ZATÜRRE RİSKİNE DİKKAT

Dünya genelinde yaşlı nüfusun sayısı ve dünya yaş ortalaması hızla artarken yaşlılığın tanımı da değişiyor. Artık yaşlılık yıl hesabına göre değil, insanların hayatını başka birine muhtaç olmadan sürdürebilme kapasitesine göre tanımlanıyor. Yaşlılar Haftası sebebiyle g&o...

GEBELİKTE TARAMA TESTLERİ NEDEN ÖNEMLİ?

Yaşamın en anlamlı dönemlerinden biri olan gebelik süreci genellikle sağlıklı bir şekilde geçirilerek, ailelere bebek mutluluğu yaşatıyor. Ancak bazen bebekte ortaya çıkabilen doğumsal anomaliler ve down sendromu gibi genetik problemler, anne adayı için bu süreci zora sokabiliyor. Bu nedenle doğumsal sorun...