loader
Büyükşehir kenti bayraklarla süsledi

Büyükşehir kenti bayraklarla süsledi

Antalya ve 19 ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) açılışının 100'üncü yıl coşkusu yaşanıyor. Bu coşku kapsamında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in talimatı ile kent merkezi ve ilçeleri de bayraklarla süsleniyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri merkezde 50 noktada, ilçelerde cadde ve sokakları bayraklarla süslüyor. Antalyalılar da evlerinden al bayrak dalgalandırıyor.

 

Büyükşehir ekipleri, Koronavirüs tedbirleri nedeniyle 23 Nisan coşkusunu evlerinde yaşayacak çocuklar ve vatandaşlar için ev ev gezerek Türk Bayrağı dağıtıyor. Büyükşehir ekiplerinin ihtiyacı olan vatandaşlara yapılan gıda yardımları ile birlikte de bayrak dağıtımı yapılıyor. Büyükşehir İtfaiye ekipleri de kentin dört bir tarafında sokakları Türk Bayrağı, Atatürk posteri ve Büyükşehir Belediyesi Bayraklarıyla süslerken kalplerde bayram coşkusu yaşatıyor.


Etiketler: antalya büyük şehir belediyesi antalya kent çocuk bayramı

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Yabancı çalışanda kayıt dışı sorunu

Turizm Etkinlik ve Eğlence Yatırımcıları Derneği (TEEYAD) yönetimi, derneğin kuruluşunun ardından ilk ziyaretini Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’na (ATSO) gerçekleştirdi.

Pandemide kasamıza 1 lira koymadık

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, Başkan Yardımcısı Mustaf...

Antalya’ya yeni yıl hediyesi ‘Balıkçılar Çarşısı’

Kepez Belediyesi’nin eski Dokuma Fabrikası arazisinde 12 bin 500 m2’lik alan içerisinde balık restoranları ile satış tezgahlarının olacağı ‘Kepez Balıkçılar Çarşısı’ ve doğal ürünlerin satılacağı ‘Organik Pazar’ın temeli törenle atıldı. Covid 19 tedbirleri nedeniy...

 Büyükşehir fırtınadan devrilen ağaçlara müdahale etti

Antalya genelinde etkili olan fırtına ve yağmur nedeniyle devrilen ağaçlara Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri müdahale etti.

...