loader
Büyükşehir kenti bayraklarla süsledi

Büyükşehir kenti bayraklarla süsledi

Antalya ve 19 ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) açılışının 100'üncü yıl coşkusu yaşanıyor. Bu coşku kapsamında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in talimatı ile kent merkezi ve ilçeleri de bayraklarla süsleniyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri merkezde 50 noktada, ilçelerde cadde ve sokakları bayraklarla süslüyor. Antalyalılar da evlerinden al bayrak dalgalandırıyor.

 

Büyükşehir ekipleri, Koronavirüs tedbirleri nedeniyle 23 Nisan coşkusunu evlerinde yaşayacak çocuklar ve vatandaşlar için ev ev gezerek Türk Bayrağı dağıtıyor. Büyükşehir ekiplerinin ihtiyacı olan vatandaşlara yapılan gıda yardımları ile birlikte de bayrak dağıtımı yapılıyor. Büyükşehir İtfaiye ekipleri de kentin dört bir tarafında sokakları Türk Bayrağı, Atatürk posteri ve Büyükşehir Belediyesi Bayraklarıyla süslerken kalplerde bayram coşkusu yaşatıyor.


Etiketler: antalya büyük şehir belediyesi antalya kent çocuk bayramı

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Tütüncü’nün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Kıymetli Basın Mensupları;

Sizler toplumun her alanda yaşadığı sorunları ve bu sorunların çözüm önerilerini,  yeri geldiğinde canınız pahasına dahi kaleme alarak kamuoyuna aktaran çok kıymetli bir mesleğin mensuplarısınız.  

Zor şartlar altında, gece gündüz demeden me...

Kepez yeşil alanda altın yıllarını yaşıyor

Kepez Belediyesi, pandemi dönemindeki kısıtlamalara rağmen 2020’de inşa ettiği 23 parkla 80 bin m2 yeşil alan üretti. Başkan Hakan Tütüncü de, 2020’de yeşil alan yatırımında en önemli başarılarının, Kepez’e 540 bin m2 tarım arazisi kazandırmaları olduğunu söyledi.

Kepez Bele...

Sağlık-Sen’den zam tepkisi

Sağlık-Sen’den zam tepkisi


7 yıl önce Best Haber

Sağlık-Sen Antalya Şube Başkanı Sinan Kuluöztürk, “Memur aylıkları enflasyonun altında kaldı” dedi.

Sağlık Sen Antalya Şubesi 37’nci Teşkilat Toplantısı Double Tree Hilton Hotel’de gerçekleşti. Sağlık

çalışanlarının sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda ...