loader
Başkan Topaloğlu, ilçedeki çalışmaları denetledi

Başkan Topaloğlu, ilçedeki çalışmaları denetledi

Topaloğlu, Korona virüse karşı sürdürdükleri çalışmaların yanı sıra, ilçedeki diğer hizmetleri de aksatmadan yapmaya devam edeceklerini söyledi. Çamyuva Mahallesi'nde kurulan semt pazarını ziyaret eden Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, pazar giriş ve çıkışlarındaki kontrolleri sağlayarak vatandaşların ateşini ölçen ve maske dağıtan belediye ekiplerine kolaylıklar diledi.

Pazar esnafıyla sohbet eden Topaloğlu, daha sonra Atatürk Sanat Eğitim Merkezi (ATASEM) binasında belediye personeli tarafından üretilen maskeleri yerinde inceleyerek, ardından Hükümet Konağındaki çalışmaları denetledi.


“Hizmetlerimizi aksatmadan sürdürmeye devam edeceğiz”

Güne semt pazarında başladıklarını söyleyen Topaloğlu, “Pazar esnafımız ve halkımız alınan tedbirlere riayet ediyor. Halkımız için kendi ürettiğimiz maskelerin de yapımına son hızla devam ediyoruz. Herkes kurallara ve alınan tedbirlere riayet ederse bu salgının üstesinden milletçe geliriz. Hükümet Konağımızda da belediye ekiplerimiz hummalı bir çalışma içerisine girdi. Halkımıza önemli hizmetler veren hükümet konağımızda boya, badana, tamir ve tadilat işlerini belediye olarak yapıyoruz. Korona virüse karşı sürdürdüğümüz çalışmaların yanı sıra ilçemizde diğer hizmetlerimizi de aksatmadan yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.


Etiketler: Korona virüs Topaloğlu Pazar esnafı

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Dört Mevsim Yarış

Dört Mevsim Yarış


5 yıl önce Best Haber

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın 8 Şubat'ta düzenleyeceği "Maviden Beyaza Antalya" Kış Sporları Organizasyonu'nda sporcular aynı gün içerisinde Konyaaltı'nda yüzecek, bisikletle Torosları tırmanıp Saklıkent'te kayak yarışında mücadele edecek.

Antalya Ticaret ve Sana...

Erasta Antalya, Sömestr Tatilinde Tüm Çocukları “SURVIVORKIDS”e Davet Ediyor !

 

Erasta Antalya, 25 Ocak- 03 Şubat tarihleri arasında sömestr tatilinin en eğlenceli etkinliği “SURVIVORKIDS”e ev sahipliği yapacak. Antalya’ya ilk kez taşınan etkinlik, Erasta Antalya’da her gün saat 14:00-20:00 arasında 07 – 13 yaş aralığındaki tüm ziyaretçilereözel ve ...

Şehirde müzik var

Şehirde müzik var


5 yıl önce Best Haber

Şehirde müzik var
ABBO’dan muhteşem konser
Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando Orkestrası tarihi Üç Kapılar’da muhteşem bir
konser verdi. 70’ler ve 90’lardan yerli ve yabancı parçaları seslendiren orkestra büyük
beğeni topladı.
Antalya Büy...