loader
Başkan Esen, oruç açma lokmasını paylaştı

Başkan Esen, oruç açma lokmasını paylaştı

Başkan Esen, oruç açma lokmasını paylaştı

 

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Muharrem Ayı’nın 4’üncü gününde matem orucu tutan Karatepe Mahallesi sakinleriyle oruç açma lokmasını paylaştı.

Karatepe Mahallesi Kültür Dayanışma Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği’nde gerçekleştirilen oruç açma lokmasına Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Dernek Başkanı Meltem Durmaz, Karatepe Mahalle Muhtarı Hüseyin Yılmaz Gezer ve mahalle sakinleri katıldı. Yemek öncesi okunan duanın ardından Başkan Semih Esen, vatandaşlarla birlikte oruç açma lokmasını paylaştı.

Başkan Semih Esen, bu günlerin yas günleri olduğunu belirterek, “Bu günler matem günleri, yasınızı, mateminizi yüreğimizin en samimi köşesinde hissediyoruz. Yas-ı matem oruçlarınız hak katında kabul olsun. Verdiğiniz lokmalar hak katında makbul olsun. Güzel vesilelerle bir arada olmayı diliyorum” dedi. Karatepe Mahallesi Kültür Dayanışma Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Meltem Durmaz, Başkan Semih Esen’e oruç açma lokmasına katkısından dolayı Başkan Semih Esen’e teşekkür etti. Başkan Esen, daha sonra mahalle sakinleriyle sohbet etti.


Etiketler: KONYAALTI BELEDİYESİ SEMİH ESEN Karatepe Mahallesi Kültür Dayanışma Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği ANTALYA AKDENİZ

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Muhittin Böcek EMITT Fuarı’na katıldı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İstanbul’da bu yıl 24’üncüsü
düzenlenen dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası
Turizm ve Seyahat Fuarına (EMITT) katıldı. Başkan Böcek, “Antalya’nın 2020 yılında...

Meleklere Başkan Uysal morali

Meleklere Başkan Uysal morali


7 yıl önce Best Haber

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Pazar günü, Mardin’de Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde ikinci

yarının ilk maçına çıkacak Paşanın Meleklerini yalnız bırakmıyor. Başkan Uysal, Muratpaşa – Mardin

maçında tribünde olacak.

Kadınlar Hentbol S&uum...

“Konyaaltı Sahili ranta kurban edilmemiştir”

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Sahili işletme ihalesinin
kamu zararı oluştuğu için iptal edildiğini vurgulayarak, “Konyaaltı Sahili ranta kurban
edilmemiştir. Antalya, adrese teslim bu ihale ile zarara uğratılmıştır. Daha fazla dayanm...