loader
AHMET KUMBUL’DAN MAHALLE TEMSİLCİLİKLERİNE ZİYARET

AHMET KUMBUL’DAN MAHALLE TEMSİLCİLİKLERİNE ZİYARET

Güzeloba, Güzeloluk Zümrütova, Çağlayan, Fener, Şirinyalı ve Meltem mahalle temsilciliklerini ziyaret eden CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul partililerle bir araya geldi.

Mahalle temsilciliklerinde yoğun bir ilgi ile karşılanan Ahmet Kumbul temsilciliklerde yaptığı konuşmalarda özetle şunları söyledi.

YUVAMDAYIM

Muratpaşa, benim de üyesi olduğum ve iki dönem ilçe başkanlığını yaptığım bir ilçe. Bu nedenle Muratpaşa benim yuvam sayılır. Bana ve ekibimize göstermiş olduğunuz teveccüh için çok teşekkür ederim.

İKTİDARA YÜRÜYEN PARTİNİN KILCAL DAMARLARI

Mahalle temsilciliklerimiz 19 ilçemizde partimizin kılcal damarlarıdır. Bu nedenle başarımız bu kılcal damarlarımızın gücüne bağlıdır. Mahalle temsilciliklerimiz başarımızın anahtarıdır. Bu anahtara çok dikkat etmemiz gerekiyor.

AYNI ZAMANDA AİLE ORTAMIDIR

Geçmişten gelen tecrübelerimizle bellidir ki mahalle temsilcilikleri üyelerin bir araya gelerek sosyal ilişkilerini güçlendirdiği ve bu güçten aldığı destekle enerjisini sahaya yansıtan yerlerdir. "Biz bir aileyiz" derken kastettiğimiz, mahalle temsilciliklerinde yaratılan bu havanın adım adım Antaya geneline yaymaktır. Geçmişte bunu Muratpaşa'da başardık. Bu başarımızı il yönetimine taşıdık. Şimdi de geçtiğimiz dönem başlattığımız "biz bir aileyiz" anlayışını daha da yukarı taşıyarak taçlandıracağız.

İKTİDARIN YOLU YERELDEN, YERELİN YOLU TEMSİLCİLİKLERDEN GEÇER

Çok iyi biliyoruz ki iktidarın yolu yerelden geçiyor. Yereldeki başarımızın kaynağı ise sizlerin içinde bulunduğu temsilciliklerimizdir. Çok iyi biliyorum ki sizler iktidar yürüyüşümüzde mihenk taşı olarak başarının mimarı olacaksınız.


Etiketler: CHPANTALYA AHMETKUMBUL MURATPAŞABELEDİYESİ SİYASET AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Zafer Bayramı Edip Akbayram konseriyle coşkuyla kutlandı

Zafer Bayramı Edip Akbayram konseriyle coşkuyla kutlandı
On binler Cumhuriyet Meydanı’nda buluştu
Antalya Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 97. Yıldönümünü on
binlerin akın ettiği Cumhuriyet Meydanı'nda Edip Akbayram konseri ile kutladı. Başkan
...

Letonya Büyükelçisi Elferts Başkan Böcek’i ziyaret etti

Başkan Böcek’ten ilişkileri geliştirmek adına tam destek
Letonya’nın Ankara Büyükelçisi Peteris Elferts, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı
Muhittin Böcek’i makamında ziyaret etti. Başta turizm olmak üzere iki ülke arasındaki
ilişkilerin gündeme geldiğ...

Başkan Türel’den en yeni Antalyalılara hoş geldin ziyareti


 
Sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar
 
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Özel Vitale Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi’nde yeni doğan en yeni Antalyalılara ‘Hoş geldin’ diyerek, ailelerini tebrik etti. Türel, yeni doğan bebekleri gö...