loader
Başkan Böcek'ten sağlık çalışanlarına vitamin desteği

Başkan Böcek'ten sağlık çalışanlarına vitamin desteği

Antalya Büyükşehir Belediyesi, koronavirüsle mücadeleye destek olmaya devam ediyor.  Kent genelinde ilaçlama çalışmaları sürerken, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, korona virüsle mücadelede yoğun mesai harcayan sağlık çalışanlarına C vitamini desteği için hastanelere portakal gönderdi. Esnafın sahiplendiği ancak kafe ve restoranların kapanması nedeniyle beslenme sıkıntısı yaşayan sokak hayvanları için de çeşitli noktalara beslenme odakları ve su pınarları yerleştirildi.


Etiketler: ANTALYABÜYÜKŞEHİR KORONAVİRÜS CVİTAMİNİ SALGINHASTALIK MUHİTTİNBÖCEK AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Konyaaltı Belediyesi personeline yangın eğitimi.

Konyaaltı Belediyesi personeline 'Temel Yangın Eğitimi' verildi. Yangın esnasında dikkat edilmesi ve nelerin yapılması gerektiği konusunda verilen eğitimin ardından, yangın söndürme uygulaması yapıldı.

Konyaaltı Belediyesi’nde personele yönelik eğitim seminerleri “Temel Yangın Eğitimi” i...

İYİ PARTİ STK LARDAN SORUMLU İL BAŞKAN YARDIMCILARI TOPLANDI

İYİ Partide Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu İl Başkan Yardımcıları Ankara’da bir araya

geldi. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Tuba Vural Çokal’ın başkanlığında gerçekleştirilen

toplantıda, STK’ların mevcut durumu, bağımsız ve güçlü bir sivil toplum i&...

MISS MEDITERRANEAN 2019 START ALDI ...

GO Güldeniz Odabaş Ana sponsorluğunda Tanıtım Production tarafından Bu yıl 20.'si düzenlenecek olan Miss Mediterranean 2019 Güzellik yarışması start aldı.

ÜNLÜ LERİN ESTETİSYENİ YARIŞMANIN ANA SPONSORU OLDU …

Türkiye genelinde birçok yerli ve yabancı ünlünün ...