loader
Başkan Böcek'ten sağlık çalışanlarına vitamin desteği

Başkan Böcek'ten sağlık çalışanlarına vitamin desteği

Antalya Büyükşehir Belediyesi, koronavirüsle mücadeleye destek olmaya devam ediyor.  Kent genelinde ilaçlama çalışmaları sürerken, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, korona virüsle mücadelede yoğun mesai harcayan sağlık çalışanlarına C vitamini desteği için hastanelere portakal gönderdi. Esnafın sahiplendiği ancak kafe ve restoranların kapanması nedeniyle beslenme sıkıntısı yaşayan sokak hayvanları için de çeşitli noktalara beslenme odakları ve su pınarları yerleştirildi.


Etiketler: ANTALYABÜYÜKŞEHİR KORONAVİRÜS CVİTAMİNİ SALGINHASTALIK MUHİTTİNBÖCEK AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Sertaç Ermiş’in adı mahallesinde yaşayacak

Muratpaşa Belediyesi, geçen yıl eylül ayında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden 18 yaşındaki

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) öğrencisi Sertaç Ermiş’in adının Güzeloluk Mahallesi’nde bir parka

verilmesini kararlaştırdı. Ermiş’in ailesi, kararı alan Bel...

Denizkurdu-2019 tatbikatının Doğu Akdeniz bölümünde hava savunma harp eğitimleri gerçekleştirildi

Deniz Kuvvetleri Komutanlığınca 131 gemi, 57 uçak ve 33 helikopterle Anadolu'yu çevreleyen üç denizde eş zamanlı düzenlenen en büyük planlı tatbikatlardan Denizkurdu-2019 devam ediyor.

Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal'ın sevk ve idare ettiği, Deniz Kuvvetleri Karar...

Antika ve ikinci el pazarı kuruluyor

Antika ve ikinci el pazarı kuruluyor


8 yıl önce Best Haber

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, yeni dönem projelerini hayata geçirmek için seçimleri beklemedi, belediye antika ve ikinci el pazarının kurulması için çalışmalara başladı. Antika ve ikinci el pazarı, Kızıltoprak Mahallesi’nde her pazar kurulacak.
Başkan Uysal’ın yeni d&o...