loader
Çankaya’ya 6 bin m2 yeni park

Çankaya’ya 6 bin m2 yeni park

Kepez Belediyesi, Çankaya Mahallesi’nde 6 bin 200 metrekare (m2) alan üzerine kurulacak olan parkın yapımına başladı.

Kepez Belediyesi, bitki ve ağaç dikimleriyle ilçenin çehresini güzelleştirirken, mahalle parklarına yenilerini eklemeyi sürdürüyor.
Zeytin, portakal bahçeleri, Antalya Orman Çiftliği ve Botanik Park gibi çevreci projelere imza atan Kepez Belediyesi, imar planında yeşil alan görülen yerleri de ilçe sakinlerinin sosyal vakit geçirebileceği parklara dönüştürüyor.

Çankaya Mahallesi’nde konut siteleri arasında kalan 6 bin 200 m2 büyüklüğündeki yeşil alan da park düzenlemesiyle vatandaşın hizmetine sunuluyor.
Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, 6390 ve 6393 sokaklar arasındaki parkın inşasına başladı.

YENİ PARK BÖLGEYİ GÜZELLEŞTİRECEK

Vatandaşların sosyal vakit geçirebileceği alan ihtiyacı karşılayacak olan parkta, spor alanları, yürüyüş parkurunun yanı sıra, çocuk oyun mobilyaları, piknik masaları ve bank bulunacak. Zeytin ağaçları ile çeşitli türde çiçeklerin dikileceği park, çimlendirilecek.  Bölgenin fiziki görünümün güzelleşmesine katkı sağlayacak olan yeşil alan çalışmasının bu yıl içerisinde bitirilmesi planlanıyor.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bugüne kadar birçok park kazandırdıkları Çankaya Mahallesi’nde yeşil alan çalışmalarının süreceğini ifade ettiler. 


Etiketler: Kepez Belediyesi Çankaya Mahallesi

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Halk Et Kepez Satış Mağazası açıldı

Ekonomik ve sağlıklı etin adresi
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in seçim vaatleri arasında bulunan
Halk Et projesi hayata geçti. Halk Et’in ilk satış mağazası Kepez İlçesi Zafer Mahallesi’nde
açıldı. Antalyalılara ekonomik ve sağlıklı et...

Başkan Böcek “Turizm birliği kuracağız”

Alanya’da turizmcilerle bir araya gelen Başkan Muhittin Böcek, “Turizmcilerin sorunlarını
çözmek üzere Büyükşehir Belediyesi olarak denize kıyısı olan bütün ilçelerimizi tek çatı
altında toplayacak büyük bir birlik kuracağız” dedi.
Antalya B...

ARALIK AYI TEAMDER AİLESİ İÇİN DOLU DOLU GEÇECEK...

TEAMDER Yönetim Kurulu Kasım Ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Double Tree By Hilton Otelde gerçekleşen kurulda, Aralık Ayı için kararlar alındı.

Hazırlıklarına tüm hızıyla devam edilen TEAMDER Genel Kurulu; 28-29 Aralık 2019 tarihlerinde ASKA Lara Otel'de yapılma kararı alındı. Haberin Devamı