loader
Çankaya’ya 6 bin m2 yeni park

Çankaya’ya 6 bin m2 yeni park

Kepez Belediyesi, Çankaya Mahallesi’nde 6 bin 200 metrekare (m2) alan üzerine kurulacak olan parkın yapımına başladı.

Kepez Belediyesi, bitki ve ağaç dikimleriyle ilçenin çehresini güzelleştirirken, mahalle parklarına yenilerini eklemeyi sürdürüyor.
Zeytin, portakal bahçeleri, Antalya Orman Çiftliği ve Botanik Park gibi çevreci projelere imza atan Kepez Belediyesi, imar planında yeşil alan görülen yerleri de ilçe sakinlerinin sosyal vakit geçirebileceği parklara dönüştürüyor.

Çankaya Mahallesi’nde konut siteleri arasında kalan 6 bin 200 m2 büyüklüğündeki yeşil alan da park düzenlemesiyle vatandaşın hizmetine sunuluyor.
Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, 6390 ve 6393 sokaklar arasındaki parkın inşasına başladı.

YENİ PARK BÖLGEYİ GÜZELLEŞTİRECEK

Vatandaşların sosyal vakit geçirebileceği alan ihtiyacı karşılayacak olan parkta, spor alanları, yürüyüş parkurunun yanı sıra, çocuk oyun mobilyaları, piknik masaları ve bank bulunacak. Zeytin ağaçları ile çeşitli türde çiçeklerin dikileceği park, çimlendirilecek.  Bölgenin fiziki görünümün güzelleşmesine katkı sağlayacak olan yeşil alan çalışmasının bu yıl içerisinde bitirilmesi planlanıyor.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bugüne kadar birçok park kazandırdıkları Çankaya Mahallesi’nde yeşil alan çalışmalarının süreceğini ifade ettiler. 


Etiketler: Kepez Belediyesi Çankaya Mahallesi

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Konyaaltı Belediyesi’nde ‘bağımlılık’ eğitimi

Konyaaltı Belediyesi’nde ‘bağımlılık’ eğitimi Konyaaltı Belediyesi, hizmet içi eğitim seminerleri çerçevesinde belediye personeline ‘bağımlılıkla mücadele farkındalık eğitimi’ verdi.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen &lsq...

Fransa Doğu Akdeniz'de Türkiye ve KKTC karşıtı ittifaklara dahil oldu

15 Mayıs'ta Rumlarla savunma işbirliği anlaşması imzalayan Fransa, Evangelos Florakis Deniz Üssü'nü kullanma hakkı aldı. Üs, Fransız donanmasının bölgede sürekli konuşlanmasına imkan verecek şekilde geliştirilecek. Anlaşmada Türkiye'ye rağmen doğalgaz arayan Total ile ilgili bir madde de var....

Türel, “Meltem Pazarı’nı yakışır hale getireceğiz” 


Pazarcı esnafıyla buluşan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, yapacakları yeni düzenleme ile Meltem Pazarını mahalleye ve esnafa yakışır hale getireceklerini söyledi. 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Meltem Perşembe Pazarı alanı içerisinde P...