loader
Arval'in sürücüsüz servisi ''Evaa''yola çıkıyor

Arval'in sürücüsüz servisi ''Evaa''yola çıkıyor

2020 Mart ayında yola çıkacak olan Arval’in Sürücüsüz Mobilite Çözümü EVAA, Arval Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Alain Van Groenendael'in katıldığı ve Arval’in Rueil Malmaison’daki merkez ofisinde düzenlenen özel bir lansman ile davetliler ve çalışanların testine sunuldu.

Sürücüsüz servis çözümü EVAA, Arval'in inovasyon, araştırma ve geliştirmeye adanmış uluslararası mobilite projesinin de bir parçası.

Arval, sürücüsüz elektrikli araç projesinin yürütüldüğü Fransa da dahil olmak üzere başta İtalya, Hollanda, Norveç olmak üzere birçok Avrupa ülkesinde bulunan Mobilite Merkezi’nde mobiliteye yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

TEB Arval Genel Müdürü Philippe Chabert EVAA’nın test edilmeye başlanmasıyla vesilesiyle,şu bilgileri verdi: “13 ülkeyi kapsayan yaklaşık 4 bin filo yöneticisi ile yapılan Arval Mobility Observatory sonuçlarına göre, Türkiye’de farklı alternatif mobilite çözümlerine olan ilgi oldukça yüksek. Oluşturulacak uygun ve yaygın altyapı, alternatif araçlara (elektrikli vb.) geçişte ilgiyi de artırabilir. Global olarak edindiğimiz bilgi ve tecrübeler, yerel bazda uygulamaların hayata geçirilmesi adına da büyük önem arz edecek.”


Etiketler: ARVAL SÜRÜCÜSÜZMOBİLİTE EVAA ALAİNVANGROENENDAEL ELEKTRİKLİARAÇ FRANSA TEKNOLOJİ AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Zyxel’den Siber Saldırılara Yeni Nesil Kalkan

Zyxel, işletmelerin bilgi güvenliğini en üst seviyeye çıkartmayı hedefliyor. Firma, yapay zeka destekli yazılım çözümü SecureReporter ile siber korsanlara karşı üstün koruma sağlıyor.

24.12.2019

Dijital dönüşüm sürecinde işletmele...

Mars'a Gidiş - Dönüş Bilet Fiyatları Açıklandı

SpaceX şirketinin kurucus Elon Musk, insanlı uçuş gerçekleştirmeyi planladıkları Mars gezegenine, gidiş - dönüş bilet fiyatlarını açıkladı.
Dünyanın en popüler şirketlerinden olan SpaceX'in kurucusu ve sahibi Elon Musk, Mars yolculuğunun gidiş - dönüş b...

Kepez’de okullar öğrenciler için dezenfekte edildi

Kepez Belediyesi, ilçede 15 Şubat’ta yüz yüze eğitime başlayacak eski köy ve belde statüsünde bulunan yerleşim bölgelerindeki ilkokul, ortaokul ve imam hatip ortaokullarında dezenfekte çalışması gerçekleştirdi.

Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında Mart 2020 tar...