loader
Gram altın 238 lira seviyelerinde seyrediyor

Gram altın 238 lira seviyelerinde seyrediyor

Dün altının ons fiyatına paralel yükseliş eğiliminde hareket eden altının gram fiyatı, günü yüzde 0,6 değer kazancıyla 238,7 liradan tamamladı.

Altının gram fiyatı, bugüne düşüşle başlamasının ardından saat 09.45 itibarıyla önceki kapanışa göre yaklaşık yüzde 0,3 değer kaybıyla 238 liradan alıcı buluyor. Kapalıçarşı'da çeyrek altın 392 lira, Cumhuriyet altını 1.602 liradan satılıyor.

Altının ons fiyatı ise dünkü yüzde 0,49'luk yükseliş sonrası bugün Asya piyasalarında 1.304 dolar seviyesinde yatay seyrediyor.

Analistler, bugün yurt içinde Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın açıklayacağı reform paketi, yurt dışında ise Avrupa Merkez Bankası’nın (ECB) faiz kararı, ABD'de enflasyon ve ABD Merkez Bankasının toplantı tutanakları başta olmak üzere yoğun haber ve veri akışının takip edileceğini bildirdi.

 

Bakan Albayrak'ın, "Yeni Ekonomi Programı Yapısal Dönüşüm Adımları 2019"u bugün saat 11.00'de İstanbul'da düzenlenecek basın toplantısında açıklayacağını anımsatan analistler, Avrupa Birliği'nin bugün başlayacak Liderler Zirvesi'nin de gündemi meşgul edeceğini söyledi.

Analistler, teknik açıdan altının ons fiyatında 1.307 dolar seviyesinin önemli direnç konumunda olduğunu, gram altında ise 240 lira seviyesinin gündeme gelebileceğini kaydetti.

 

KAYNAK:BLOOMBERGHT.COM

 

Bu haberi kaynağından okumak için lütfen linke tıklayınız; https://www.bloomberght.com/gram-altin-238-lira-seviyelerinde-seyrediyor-2211139


Etiketler: ALTIN EKONOMİ ALBAYRAK

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

RTÜK, Netflix’ten Lisans Başvurusu Aldığını Açıkladı

Bugün sabah erken saatlerde Netflix'in RTÜK için lisans almadığı, Türkiye'den çekileceği iddiaları ortada dolaşıyordu. Radyo Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin, konuya ilişkin bir açıklama yaptı.

RTÜK; Radyo, Televizyon ve İsteğe Bağlı Yayınların internet ortamın...

Studio Billion, Tarvenn’den 4,2 Milyon TL değerleme ile devam yatırımı aldı

Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi (BTM) bünyesinde yer alan önemli girişimlerden biri olan ve 2018 yılının Aralık ayında Tarvenn’den tohum yatırım alan mobil oyun stüdyosu Studio Billion, değerlemesini 3 kat arttırarak Tarvenn’den 4,2 Milyon TL değerleme ile devam yatırımı aldı. İlk oyunları “Spin Wa...

iPhone 11'in Ortaya Çıkan Son Tasarımı da Hayal Kırıklığına Uğrattı

Son zamanlarda kullanıcıların topa tuttuğu iPhone 11 tasarımıyla ilgili daha fazla görsel gün yüzüne çıktı. Tasarımda herhangi bir değişiklik görünmediği için kullanıcılardan gelecek olan tepkinin daha da büyüyeceği düşünülüyor.

Yeni iPhone tasarımlarını...