loader
Antalyaspor namağlup şampiyon

Antalyaspor namağlup şampiyon

Türkiye Sutopu Federasyonu tarafından düzenlenen U19 Bayanlar 2. Lig Final ve Grup Müsabakaları Hatay'da son erdi. Turnuvaya katılan Antalyaspor U19 Bayan Sutopu Takımı namağlup şampiyonluğa ulaşarak adını 1. Lig’e yazdırdı.

BÜTÜN MAÇLARI KAZANDILAR

İlk gün Hatay Büyük Şehir Belediyespor ile oynadığı maçı farklı kazanan Antalyaspor, ikinci gün Adana temsilci Adanus ile oynadığı maçı da 14-7 kazanarak final grubuna kaldı. Final grubunda İzmir temsilcisi 9 Eylül Üniversitesi Atlantis Spor Kulübü ile zorlu bir mücadele veren sutopu takımı, maçı 8-7 kazanarak finale yükselmeyi başardı. Final müsabakasına çaprazdan bir kez daha karşılaştığı Adanus’u 13-11 yenerek şampiyon olan U19 Bayan Sutopu Takımı, Sutopu 1. Ligi’ne yükselmeyi başardı.

YAŞ ORTALAMASI 16

Takımın yaş ortalamasının 16 olduğunu hatırlatan Baş Antrenör Tarkan Saçalır; “Gelecekte çok önemli başarılar elde edeceğimiz iyi bir jenerasyonumuz var. Saat 20.00’de başlayan, 22.00’de biten antrenmanları yaz kış kaçırmayan sporcularımı kutlarım. Şampiyonluğu camiamıza armağan ediyoruz” dedi.

 


Etiketler: ANTALYASPOR ANTALYA SU TOPU U19 HATAY

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Diagne'den Galatasaray'a veda

Diagne'den Galatasaray'a veda


5 yıl önce Best Haber

Galatasaray'dan Club Brugge'a kiralanan Diagne, yaptığı paylaşımla sarı-kırmızılı takıma veda etti.

Galatasaray'dan Club Brugge'a kiralık olarak gidecek olan Mbaye Diagne, sağlık kontrolünden geçti ve sarı-kırmızılı kulübe sosyal medya hesabından veda mesajı yayınladı.

Sosyal medy...

Anadolu Efes İsrail deplasmanında

Anadolu Efes İsrail deplasmanında


7 yıl önce Best Haber

Anadolu EfesTHY Avrupa Ligi'nin 7. haftasında yarın deplasmanda İsrail'in Maccabi FOX takımı ile karşılaşacak.

Basketbolda kulüpler düzeyinde Avrupa'nın en prestijli organizasyonunda sezona iyi başlayamayan ...

Genç Akrepler deneyim kazandı

Genç Akrepler deneyim kazandı


5 yıl önce Best Haber

Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörlüğü tarafından Antalya’da düzenlenen 3 Uluslararası Gençlik Turnuvası sona erdi.

Turnuvaya U15 kategorisinde katılan Antalyaspor, C Grubu ilk maçında Ukrayna’dan Shaktar Donetsk ile 1-1 berabere kalmış, ikinci maç�...