loader
Antalyada koca dehşeti

Antalyada koca dehşeti

Olay, akşam saat 21.00’de Kepez ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 6703. Sokak’ta müstakil bir evde meydana geldi. Boyacılık işi ile uğraşan Sedat U. (36), şiddetsiz geçimsizlik nedeniyle eşi Sultan U. (27) ile bir süredir ayrı yaşamaya başladı. İddiaya göre eşine şiddet uygulayan Sedat U., sık sık eve gelip barışmak istemesine rağmen eşinden olumsuz cevap aldı. Bu akşam yeniden ile barışmak için eşinin yaşadığı annesinin evine gelen Sedat U., evde kayınvalidesinin olmadığını ve yabancı bir erkek olduğunu görünce çılgına döndü. Aldatıldığını düşünerek sinir krizi geçiren Sedat U., mutfaktan aldığı bıçakla önce M.Ö.’yü (60) 5 yerinden, ardından da eşini 7 yerinden bıçakla yaraladı. Elinden de yaralanan Sedat U., hızla olay yerinden uzaklaştı. Komşuların haber vermesiyle olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sultan U., Akdeniz Üniversitesi Hastanesine, M.Ö. ise ambulansla Kepez Devlet Hastanesine kaldırıldı. 2 çocuk annesi genç kadın, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. M.Ö.’nün ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

 

Olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Kepez Asayiş Büro Amirliği ekipleri zanlının kaçabileceği güzergah üzerinde çalışma başlattı. Sedat U., olaydan bir saat sonra Dokuma Ulus Mahallesi’nde yürürken polisler tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Sol elinden yaralı olan ve sağlık ekipleri tarafından müdahalesi yapılan Sedat U., “Sorularınıza sonra cevap vereceğim sizin” dedi. Zanlı ifadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

 

Eşi tarafından öldürülen Sultan U.’nun bir süre önce annesinin evine geldiği ve burada yaşamaya başladığı, anne kızın harabe şeklindeki müstakil evde elektrik ve suyu olmadan komşularının yardımıyla ayakta durduğu öğrenildi. Olay anında ise annenin semt pazarında olduğu belirtildi.


Etiketler: koca dehşeti kadına şiddet şiddet Mehmet Akif Ersoy Mahallesi

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Koton bayrama özel etkinliklerle Hatay'da çocuklarla bir araya geldi
Hatay

Koton, Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerin yaşandığı 6 Şubat'tan bu yana bölgeye gerekli desteklerini sürdürüyor.

Yaklaşan Ramazan Bayramı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla "Koton Gönüllüleri Deprem Bölgesi Destek Pr...

TÜRSAB BAŞKANI FİRUZ BAĞLIKAYA  HAYIRLI BİR İŞE İMZA ATTI

TÜRSAB(Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği )  Başkanı FiruzBağlıkaya İzmir’de yoğun iş programı içerisinde, TÜRSAB Batı Antalya Bölge Başkanı Rıza Perçin’in kız isteme merasimine katılarak hayırlı bir işe imza attı. 
TÜRSAB tarafından düzenlenen ve İzmir turizmini...

Ilıca Mahallesi’ne İtfaiye istasyonu

Ilıca Mahallesi’nde ki Döşemealtı Belediyesi Koordinasyon Merkezi’ne, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye

Daire Başkanlığı istasyonu kuruldu.

7 GÜN 24 SAAT HİZMET VERECEK

Bütünşehir Yasasıyla köy statüsünü yitirerek dönüşen 11 mahalleyi kapsayan b&...