loader
Antalya'nın dört bir yanı kırmızı beyaza büründü

Antalya'nın dört bir yanı kırmızı beyaza büründü

Antalya Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde Antalya'nın 19 ilçesini bayraklarla donattı. 23 Nisan hazırlıkları kapsamında ilçe girişleri, meydanlar, üst geçitler ve ilçe hizmet binalarına Atatürk posteri ve Türk bayrakları asıldı.

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi de kutlama coşkusuna bayraklarla destek veriyor. Koronavirüs salgını nedeniyle caddeler ve meydanlar boş kalacak olsa da Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan'ı evlerinde kutlayacak vatandaşlar ve çocuklar için on binlerce bayrak dağıtıyor.

 

Kent merkezinde 50 nokta Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle süslenirken, ilçelerde de Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binaları, ilçe meydanları, üst geçitler,

 

bulvar, cadde ve sokakları bayraklarla donatıldı. Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarıyla Antalya'nın dört bir yanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusuna yakışır şekilde kırmızı beyaza büründü.

 

Büyükşehir ekipleri, Koronavirüs tedbirleri nedeniyle 23 Nisan coşkusunu evlerinde yaşayacak çocuklar ve vatandaşlar için de Türk Bayrağı dağıtmaya devam ediyor. Pazar yerlerinde Türk bayrağı dağıtan Büyükşehir ekipleri evlerinden çıkamayan çocukların bayraklarını da evlerine götürüyor.


Etiketler: Antalya Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Korona virüs mantar üretimine engel olmadı

Antalya'da kültür mantarı üretiminin merkezi ve Türkiye genelinde üretimin yüzde 65'inin hakimi olan Korkuteli ilçesinde üretim ara vermedi. Nemli ortamlarda yetiştirilen ve üreticinin kilogramı 5,5 TL'den sattığı ürünler marketlerde 10 TL'ye kadar alıcı buluyor.

&n...

Okul önüne 3 boyutlu yaya geçidi

Okul önüne 3 boyutlu yaya geçidi


7 yıl önce Best Haber

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi, 3 boyutlu yaya geçidi uygulamasına geçti. İlk uygulama Meydankavağı Mahallesi Mustafa Asım Cula Ortaokulu için yapıldı. Üç boyut sayesinde sürücüler önlerinde bir yükseklik varmış gibi algılayıp hızlarını azaltıyor, öğrenciler de okullar�...

BatıAntalya'da 2020 patara yılı sevinci

Batı Antalya sınırları içerisinde yer alan ve muhteşem doğası, binlerce yıllık tarihi, çölleri aratmayan kumsalı, dünyanın en eski meclis binası ile bilinen ve her yıl binlerce kişiyi kendisine çeken Patara Antik Kenti 2020 yılında daha çok konuşulacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığ�...