loader
Antalya'nın dört bir yanı kırmızı beyaza büründü

Antalya'nın dört bir yanı kırmızı beyaza büründü

Antalya Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde Antalya'nın 19 ilçesini bayraklarla donattı. 23 Nisan hazırlıkları kapsamında ilçe girişleri, meydanlar, üst geçitler ve ilçe hizmet binalarına Atatürk posteri ve Türk bayrakları asıldı.

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi de kutlama coşkusuna bayraklarla destek veriyor. Koronavirüs salgını nedeniyle caddeler ve meydanlar boş kalacak olsa da Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan'ı evlerinde kutlayacak vatandaşlar ve çocuklar için on binlerce bayrak dağıtıyor.

 

Kent merkezinde 50 nokta Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle süslenirken, ilçelerde de Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binaları, ilçe meydanları, üst geçitler,

 

bulvar, cadde ve sokakları bayraklarla donatıldı. Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarıyla Antalya'nın dört bir yanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusuna yakışır şekilde kırmızı beyaza büründü.

 

Büyükşehir ekipleri, Koronavirüs tedbirleri nedeniyle 23 Nisan coşkusunu evlerinde yaşayacak çocuklar ve vatandaşlar için de Türk Bayrağı dağıtmaya devam ediyor. Pazar yerlerinde Türk bayrağı dağıtan Büyükşehir ekipleri evlerinden çıkamayan çocukların bayraklarını da evlerine götürüyor.


Etiketler: Antalya Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Başkan Böcek Konyaaltı Sahil Projesi’ndeki israfı sergiledi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, belediye tarafından 254 milyon liraya
tamamlanan Konyaaltı Sahil Projesi’nde maliyeti yüksek tutulan harcamaları örneklerle
açıkladı. 2020 birim fiyatı 53 lira olan bir tane beton dubanın yaklaşık 20 katı fiyata 1050
liraya, gün...

YÖRSİAD, ANTALYA ÇAĞDAŞ EĞİTİM VE KÜLTÜR VAKFI İLE YARDIMA KOŞTU

YÖRSİAD (Yörük Sanayici ve İş Adamları Derneği) her yıl olduğu gibi bu yıl da Runatolia’da yer alarak, koşarak eğitime destek verdi. YÖRSİAD Başkanı M.Aykut Ege ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ANTÇEV ( Antalya Çağdaş Eğitim ve Kültür Vakfı ) adına koşarak, bağışları ile kız &ou...

Çevreyi korumak için file örüyorlar

Muratpaşa Belediyesi’nin Fener Yaşlı Evi üyeleri, doğada çözülmesi bin yılda mümkün olan plastik poşetlere karşı pazar fileleri, alışveriş çantaları örüyor. 
Muratpaşa Belediyesi’nin Fener Mahallesi’nde bulunan Yaşlı Evi’nde kadınlar, alışverişlerde par...