loader
Antalya'da yeni sezon karpuzlar kilogramı 5 liradan kamyonlara yüklenmeye başladı

Antalya'da yeni sezon karpuzlar kilogramı 5 liradan kamyonlara yüklenmeye başladı

Antalya'nın turfanda yetiştirilen karpuzları tezgahlarda yerini almaya başladı. Karpuzlar kilogramı 5 TL'den Adapazarı'na gönderildi. Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Karadayı Mahallesi'nde karpuz yetiştiriciliği yapan İsmail Kula, ”Ocak 14'te üstün marka karpuzumuzu ektik. Bugün 19 Nisan itibariyle hasada başlamış bulunuyoruz. Üretici ve çiftçi arkadaşlarımız devam ediyor üretmeye. Kalitesiyle, aromasıyla, lezzetiyle çok güzel bir çeşit, üretici arkadaşlara da tavsiye ediyorum. Siz evde kalın. Biz çiftçi olarak sizin için üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Bir başka üretici Selçuk Ergin ise ”28 Ocak'ta ekmiş olduğumuz karpuzun 3 Aylık bir süre içerisinde bölgemizin sıcak olmasından dolayı, korona virüsüne rağmen mücadelemizi yaparak, üretimimizi yaparak hasat dönemine getirdik. Tezgahlarda bulunması için gerekli mücadeleyi sarf ettik. Bugünkü halimizde satılan karpuzun da fiyatının 5 TL olduğunu öğrendik. Milletimize, çiftçimize ve üreticimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

 

Serik toptancı halinde tüccar çalışanı Ali Deniz de, ”Biz burada turfanda karpuzu korona virüse rağmen şu an Adapazarı'na gönderiyoruz. İnşallah bahtı açık olur. Şu an 1 ton gönderiyoruz” açıklamasını yaptı.


Etiketler: antalya yeni sezon antalya karpuz antalya sera

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Başkan Genç, Kamyoncu esnafıyla buluştu

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, ilçede faaliyet gösteren S.S. 36 No'lu Döşemealtı Yeniköy

Organize Sanayi Kamyoncular ve Çekiciler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinde kamyoncu esnafıyla

bir araya geldi. Geleneksel hale gelen kahvaltı buluşmasında Başkan Genç&rsq...

ANSİAD’TAN BAHARA MERHABA KONSERİ

ANSİAD’TAN BAHARA MERHABA KONSERİ


6 yıl önce Best Haber

Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD) geleneksel Bahara Merhaba Kokteyli'nin 9’uncusu Akra Hotel’de gerçekleştirildi.

ANSİAD'ın geleneksel olarak düzenlediği Bahara Merhaba Kokteyli'nin 9’uncusu, Orkestra Şefi Hakan Şensoy’un yönetimindeki Antalya Filarmoni De...

Davut Çetin: Dijital Destinasyon Pazarlaması Yapmalıyız

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, turizmde başarılı olmanın yolu sosyal medyadan geçtiğini belirterek, "Eskiden pazar analizi için yurtdışında, Almanya'da anketler yapardık. Şimdi Facebook veya sosyal medya analizi yapmak ç...