loader
BAŞPEHLİVANLARDAN SÖZEN’E DESTEK ZİYARETİ

BAŞPEHLİVANLARDAN SÖZEN’E DESTEK ZİYARETİ

Manavgat’ta hazırlık kampı yapan Kırkpınar’ın altın kemerli başpehlivanı İsmail Balaban, kardeşi Turan Balaban, Manavgat Belediyesi başpehlivanı Serhat Gökmen, antrenörleri Ufuk Atalan, Manavgat Belediyesi Güreş Koordinatörü Abdullah Seçim ve güreşçiler, yerel seçimlere hazırlanan Manavgat Belediye Başkanı ve CHP Adayı Şükrü Sözen’e destek ziyaretinde bulundu. Güreşçileri Seçim İrtibat Ofisinde büyük bir nezaketle ağırlayan Başkan Sözen, onlarla bir süre sohbet etti. Güreşçiler Başkan Şükrü Sözen’e çıktığı yolda başarılar diledi. 

MANAVGAT GÜREŞLERİ 5 MAYIS’TA
Bu yıl 5 Mayıs 2019’da yapılacak olan Manavgat Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşleri ve 1-7 Temmuz tarihleri arasındaki 658. Edirne Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ne hazırlandıklarını belirten güreşçiler, hazırlık kampında kendilerine destek olan Başkan Sözen’e de teşekkür etti. Güreşçiler, “Ata sporumuz yağlı güreşlere her zaman katkı veren, gelişmesi için elinden geleni yapan Başkanımız Şükrü Sözen’e teşekkür ediyoruz. Kendisinin yeniden belediye başkanı olmasını yürekten istiyoruz” dedi. 

ATASPORUMUZU DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ
Güreşçilerle esprili ve samimi olarak sohbet eden Başkan Şükrü Sözen Kırkpınar ve Manavgat güreşleri hazırlık kamplarının iyi geçmesi dileklerinde bulunarak güreşçilere başarılar diledi. Sözen, “Düşünceli ziyaretleri için pehlivanlarımıza ve teknik heyetimize teşekkür ediyor, hazırlık kamplarının verimli ve başarılı geçmesini diliyorum. Biz Manavgat Belediye Başkanlığı görevinde bulunduğumuz sürece her zaman atasporumuzu desteklemeye devam edeceğiz” dedi. 


Etiketler: BAŞPEHLİVANLARDAN SÖZEN’E DESTEK ZİYARETİ Kırkpınar’ın altın kemerli başpehlivanı altın kemerli başpehlivan İsmail Balaban Manavgat Belediyesi başpehlivanı Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'e destek ziyareti

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Büyükşehir'in kursları yoğun ilgi görüyor

Kumlucalı kadınlar
ATASEM’de buluşuyor
Antalya Büyükşehir Belediyesine bağlı ATASEM kursları Kumluca’da yoğun ilgi görüyor.
Kumlucalı kadınlar özellikle uzman eğitmenler eşliğinde düzenlenen çeyiz ürünleri,
geleneksel el nakışları ve dekoratif ahşap s&u...

Kemer’e dünya çapında arıtma tesisi


Altı arıtma üzeri amfi tiyatro

Büyükşehir Belediyesi Kemer’e dünyanın en modern arıtma tesislerinden birini kazandırmak için kolları sıvadı. Altı arıtma üstü yaşam alanı ve açık hava tiyatrosu şeklinde tasarlanan proje Kemer’e çok yakışacak. 

K...

Sınır tanımayanlar Antalya'da buluştu

La Lorraine’in Türkiye operasyonunda etkin rol oynayan ‘’Sınır tanımayan’’ bayiler, Antalya’da gerçekleştirilen keyifli bir etkinlikte bir araya geldiler. 2020 hedeflerinin konuşulduğu etkinlikte; markanın Türkiye pazarında yüksek talep gören kruvasan, ekmek ve donut portföyü...