loader
Ankara'daki köpek katliamının zanlıları serbest

Ankara'daki köpek katliamının zanlıları serbest

Yenimahalle İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma Büro Amirliği ekipleri, köpekleri zehirlediği iddia edilen şüpheliler, Levent Ö., Musa D. ve Aydın G.'yi yapılan çalışmayla yakaladı. Sebze halinde balıkçılık yapan ve aynı mahallede oturan Levent Ö.'nün köpeklerden rahatsızlık duyduğu, bu nedenle de oto yıkamacılığı yapan Musa D. ve Aydın G.'ye köpekleri zehirlemeleri için para verdiği ileri sürüldü.

 

 

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgularının ardından 3 şüpheli, 'mala zarar vermek' suçlamasıyla tutuklanmaları istemiyle sulh ceza hakimliğine çıkarıldı.

SUÇLAMALARI REDDETTİLER

Şüphelilerden A.G., mahkemedeki savunmasında suçlamayı kabul etmeyerek, "Ben Şaşmaz´da esnaflık yaparım. Kendi dükkanımda da köpek beslerim. Ben sadece arkadaşlarımdan köpeğim için kemik istedim. Arkadaşım çok fazla kemik getirdiği için artanları sokak köpeklerine verdim. Geçmişim araştırıldığında köpeklere zaman zaman yemek verdiğim anlaşılacaktır. Ben kasten köpek öldürmüş ya da yaralamış değilim. Suçsuzum, serbest bırakılmamı istiyorum" dedi.

L.Ö. de suçlamayı kabul etmediğini söyleyerek, "Ben de bir hayvanseverim. Telefonumda buna dair birçok fotoğraf ve video bulabilirsiniz. Benim kasten köpeklere zarar verdiğim doğru değildir. Zaten bu olayda da benim bir ilgim yoktur. Arkadaşların beyanlarında da bu husus anlaşılacaktır. Suçsuzum" diye konuştu.

 

KAYNAK:HABERTURK.COM

 

Bu haberi kaynağından okumak için lütfen linke tıklayınız; https://www.haberturk.com/ankara-daki-kopek-katliaminin-zanlilari-adliyede-2430127


Etiketler: ANKARA BATIKENT TÜRKİYE

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

HEMŞİRELERİMİZİN SORUNLARINA ÇÖZÜM ÜRETİLMELİ

Milletimize şifa dağıtan, fedakâr bir mesleğin cefakâr mensupları

Hemşirelerimizin 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası kutlu olsun.

Milletimizin ne zaman bir sıkıntısı yaşasa hemşirelerimizin sağlık

çalışanlarımızın kahramanlıklarına şahit olmuşuzdur.

Pandemide hayatını orta...

Büyükşehir kenti bayraklarla süsledi

Antalya ve 19 ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) açılışının 100'üncü yıl coşkusu yaşanıyor. Bu coşku kapsamında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in talimatı ile kent merkezi ve ilçeleri de bay...

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı 25. Yaş Gününü Kutluyor

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın Pera Müzesi Oditoryumu’nda 25’inci kuruluş yılını kutladığı 23 Ocak 2020 Perşembe akşamı, aralarında iş, akademi ve sanat dünyasından pek çok ismin de bulunduğu davetliler duygu dolu anlar yaşadılar.

Çeyrek asra damga vuran olayl...