loader
Akdeniz Üniversitesi’nde yangın tatbikatı

Akdeniz Üniversitesi’nde yangın tatbikatı

Akdeniz Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda, yangın tatbikatı gerçekleştirildi. Tatbikatta, muhtemel yangınlara karşı etkili müdahale ve tedbirleri içeren yangın eğitimi verildi.

Tatbikata, Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Sevim Ercan Kelek, Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Süreyya Bilmen, İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi yetkilileri, akademik ve idari personeller ile öğrenciler katıldı.

Programda katılımcılara, teorik bilgilendirme sonrası güvenli alanda yangına müdahale, yangın söndürme, yangın tüpünün kullanımı uzmanlar tarafından uygulamalı olarak gösterildi. Personellerin ve öğrencilerin ilgiyle izlediği tatbikatta, kişilerin yangın korkusunu yenmeleri ve cihazları doğru kullanabilmeleri için uygulamalar da yaptırıldı.


Etiketler: akdeniz üniversitesi sağlık sektörü tatbikat

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Doğru malzeme seçimi binalarda deprem zararını azaltıyor

1999 Marmara ve Düzce deprem felaketlerinin ardından uzun bir aradan sonra 26 Eylül 2019'da İstanbulluları korkutan 5,8 büyüklüğündeki deprem, bölgeyi bekleyen yıkıcı deprem için bir uyarı niteliğindeydi. Bu depremin ardından ülke genelinde sıklaşan sarsıntılar ve 24 Ocak 2020’de 41 ki...

Dikkat! 'Kepez ve Aksu'da su kesintisi'
Haberin Devamı
Büyükşehir Ali Çiçek'e sahip çıktı

Antalya Büyükşehir Belediyesi hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında yapılan denetimlerde ceza yemesiyle gündeme gelen Ali Çiçek'e sahip çıktı. Başkan Muhittin Böcek'in talimatıyla, Büyükşehir Zabıta ekipleri, Ali Çiçek'i bulup Bimekan'a yerleştirdi.

...