loader
Alkan Esnafın Yanında

Alkan Esnafın Yanında

Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Mehmet Ali Alkan adına eşi Ayşe Alkan ve oda yönetim kurulundan destek veren üyeler durakları ziyaret etti.

Ziyaretlerin ilk durağı Konyaaltı ve Muratpaşa esnafları oldu. Uncalı, Altınkum, Kaleiçi, Işıklar, Lara, Yenikapı ve çevrelerindeki duraklar ziyaret edilip, esnafların talep ve sıkıntıları dinlendi. Seçim hakkındaki düşünceleri sorulup, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Mehmet Ali Alkan’ın içinde bulunduğu durumdan dolayı ziyarete gelemediğini fakat aklının esnafında olduğunu söyleyen Ayşe Alkan, gerçekleşecek olan seçimin adaletsiz olduğunu belirtti. Oda yönetiminin canla başla çalıştığının ve Mehmet Ali Başkanlarının nerede olursa olsun esnafı için mücadele ettiğinin altını çizdi.

http://besthaber.com

Hali hazırda süren bir davanın sonucu belirlenmeden, alınan olağanüstü seçim kararına esnafın da kayıtsız kalmadığı görüldü. Ziyaret edilen esnaflar, alınan ani seçim kararının son derece yersiz ve çabasız olduğunu; Mehmet Ali Alkan’ın verdiği bu adalet mücadelesinde destekçisi olacaklarını söylediler. Görüşmeler sonucunda masadan olumlu kalkıldığını belirten heyet, seçim çalışmalarına ve esnaf ziyaretlerine son sürat devam edeceklerini bildirdi.

Mehmet Ali Alkan’a yapılan yanlışlığın en kısa sürede düzeltilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını, gelinen durumun seçimden çok bir onur mücadelesi olduğunu ve bu yolda esnafında desteklerine ihtiyaçları duyduklarını söylediler.


Etiketler: Mehmet Ali Alkan Işıklar Lara Yenikapı uncalı

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Tütüncü den Dünya Kadınlar Günü’nde kadınlara kırmızı karanfil

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde, Antalya Köy Pazarı’nı ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, kırmızı karanfiller dağıtarak, kadınların gününü kutladı.

Kadınlara yönelik birçok örnek projelere imza atan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tüt&uu...

83 Yaşında poşet almadı file ördü

Antalya’da yaşayan aslen Trabzon Sürmeneli olan 83 yaşındaki emektar balıkçı Aydın Küçük, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hayata geçirilen sıfır atık projesi kapsamında marketlerde poşetlerin ücretli olmasından dolayı 40 yıl önce mesleği olan balıkçılıktan &o...

Tütüncü’den sağlıklı yaşama destek

Antalya Sağlıklı Yaşam Derneği’nin Mimar Sinan Kongre Merkezi’ndeki ‘Sağlıcakla Kal’ projesinin açılışında konuşan Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, Kepezlilere sağlıklı bir yaşam sunmak için çalıştıklarını söyledi. 

Antalya Sağlıklı Yaşam Derneği&rsq...