loader
Kepez’den gençlik buluşması  

Kepez’den gençlik buluşması  

Başkan Hakan Tütüncü, ilçesine kazandırılmasında katkısı olduğu Antalya Özgecan Aslan Gençlik Merkezi’ni ziyaretinde, Şubat ayı içerisinde üniversite öğrencilerine yönelik kültür ve eğlence gecesi düzenleyeceklerinin müjdesini verdi.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, döneminde belediyesinin Kültür Mahallesi’nde tahsis ettiği arsanın üzerine inşa edilen Antalya Özgecan Aslan Gençlik Merkezi’nde, üniversite öğrencileriyle buluştu. 
Başkan Hakan Tütüncü, kişisel gelişim atölyesindeki buluşmada, sohbet ettiği ve taleplerini dinlediği üniversite öğrencileriyle, çiğ köfte eşliğinde türküler söyledi.
Başkan Tütüncü, konuşmasında Akdeniz Üniversitesi’ne yakın bir mesafede bulunan Kültür Mahallesi’nin, döneminde yaşadığı değişimle üniversite gençliğinin merkezi haline geldiğini söyledi.   
“Gençlere yönelik en önemli eser”
Antalya Özgecan Aslan Gençlik Merkezi’nin, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Kepez Belediyesi işbirliğinde yapıldığına işaret eden Tütüncü, “Akdeniz Üniversitesi’nin hemen yanındaki Kültür Mahallesi’ne gençlik merkezi yapalım fikrini geliştirdiğimizde takvimler 2011’i gösteriyordu. Daha sonra Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile el ele vererek, gençlerimize bu tesisi kazandırdık. Özgecan Aslan Gençlik Merkezi’miz, gençlere yönelik sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerimiz için en önemli eserlerimizden biri oldu. Gençlerimiz, bu tesiste hem spor yapıyor hem de kültür ve sanatın çeşitli dallarıyla ilgileniyorlar.” ifadesini kullandı.  
“Gençlere özel projeler”
Tütüncü, Özgecan Aslan Gençlik Merkezi işbirliği ile gençlerin hayata daha sıkı bağlanmalarına,  kültürel, sanatsal ve entelektüel bakımından kendilerini geliştirmelerine yönelik projeleri hayata geçireceklerini de kaydetti. 
Gençlerin ilgi alanlarına göre çeşitli projeleri, aktiviteleri gerçekleştirmeye gayret gösterdiklerini aktaran Başkan Hakan Tütüncü,  öğrencilere; “Finallerden sonra Şubat ayı içerisinde Özgecan Aslan Gençlik Merkezimiz ile üniversite öğrencilerimiz için çok güzel bir kültür ve eğlence gecesi düzenleyeceğiz.”müjdesini verdi. 
Tütüncü, söyleşiden önce badminton spor dalında eğitim alan öğrencilerle sohbet etti ve antrenörlerinden bu spor dalı hakkında bilgi aldı. 
Söyleşiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu da katıldı. 
 


Etiketler: Kepez’den gençlik buluşması   Hakan Tütüncü Gençlik Buluşmaları Kepez gençlik buluşmaları Kepez gençlik söyleşileri

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

BELEDİYE PERSONELLERİNE İNDİRİMLİ DİŞ TEDAVİSİ

Aksu Belediyesi ile Mustafa Tuncer Diş Kliniği arasında protokol imzalandı.

İmzalanan protokol gereğince belediye çalışanlarına ve 1 derece yakınlarına

fiyat indirimi sağlanacak.

Aksu Belediyesi çalışanları için önemli bir protokole imza attı. Aksu Belediye

Başkanı Halil �...

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN GENÇ KADINLARA EVLİLİK OKULU

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN GENÇ KADINLARA EVLİLİK OKULU

Manavgat Belediyesi Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezi’nde sağlıklı

ailelerin temellerini atacak eğitimler verilmeye devam ediyor. Merkezde şimdi

de evlenme hazırlığı yapan 18 yaş üzeri genç kadınları bilinçlendirip,...

SATIN ALMA SAHİPLEN

SATIN ALMA SAHİPLEN


6 yıl önce Best Haber

Kemer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Özden Biber ve belediye

Hayvan Barındırma, Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde görevli

Veteriner Hekim Fevzi Uzun, Geçen ay Ovacık ve ve Gedelme

yaylalarına köpeklerin bırakılmasıyla ilgili basın açıklaması yaptı.

Haberin Devamı