loader
Alkan Adaylığını Duyurdu

Alkan Adaylığını Duyurdu

Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Eski Başkanı Mehmet Ali Alkan’ın Eşi Ayşe Alkan hazırlanan bir iddianame ile içerde bulunan eşi Mehmet Ali Alkan’ın 6 Ekim’de yapılacak Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı’na aday olacağını duyurdu…

Alkan’ın eşi yaptığı açıklamada:

“Değerli esnaf arkadaşlarım,

Birçoğunuz beni tanıyorsunuz, ama beni tanımayanlar için öncelikle kendimi tanıtmak istiyorum.  Adım Ayşe Alkan.  Şoförler odasının seçimle gelmiş ve başkan olmuş bu görevi 17 yıldır büyük bir onur ve şerefle yürüten, hakkında hazırlanan bir iddianame ile şuanda yanımızda olamayan Mehmet Ali Alkan’ın eşiyim.  Kendisini yıpratmak, kamuoyu karşısında küçük düşürmek, önünü kesmek seçimle geldiği makamdan farklı yollarla başkanlığı düşürülmek istenen adamın eşi olarak karşınızdayım.   Bizi sindirmeye, korkutmaya çalıştılar, tehtid ettiler.  Birlik olmamızı istemediler. Çünkü birlik olduğumuzda bir çıkar grubunun menfaatlerine değil oda esnafının menfaatlerine öncelik verdiğimizi, vereceğimizi biliyorlar.  Bu yüzdende yalanlara, iftiralara başvurdular. O kadar çok paniklediler ki,  daha ilk mahkemeye dahi çıkmadan, yangından mal kaçırır gibi erken seçim kararı aldırdılar ve özellikle aldırdıkları seçim kararına, duruşmamızdan önceki bir tarihin seçim tarihi olmasını istediklerini not ettiler. Kendilerince O,  içerdeyken başkanlığı almaya çalışacaklardı. Korkunun ve çıkarların bu insanlara neler yaptırdığına hepimiz şahit olduk.  Hazreti Ali’nin “Haklıysan korkma, hak seni bulur” dediği gibi, biz bunlardan, tehditlerden ve kirli oyunlarından korkmuyoruz,  yüce Allaha ve Türk Adaletine sonuna kadar güveniyoruz.  Çünkü haklılığımızı biliyoruz.

Değerli Esnaf Kardeşlerim,

Oda Başkanımız Mehmet Ali’yi hepiniz çok yakından tanıyorsunuz. Sizlerden biri, 17 yıllık başkanlık sürecinde yaptıkları ortada. Birçok projeyi hayata geçirdi.  Bunları tek saymayacağım. O her zaman esnaf kardeşlerinin sorunlarına derman olmak için çırpındı. Sizlerin sorunları öncelikleri oldu.  Üyelerin üzüntüleriyle dertlendi, sevinçleriyle mutlu oldu. Onun için sadece bir iş değildi başkanlık. 17 yıllık bu güven ve tecrübesiyle birçok esnaf kardeşimizin hayatına dokundu.  Öyle güzel kardeşleri, arkadaşları, dostları var ki, onun yokluğunda her biri bize ayrı bir güç kattı.  Bu zorlu süreçte,  bizleri yalnız bırakmayan,  üzüntümüzü kendi üzüntüsü bilen,   üyelerimize çok teşekkür ediyorum.  Biz Şoförler odası olarak kocaman bir aileyiz.  Bilmiyorlar ki, Aileler birbirlerine iyi ve kötü günde destek olur, omuz verirler. Bizim dallarımızı kırdıklarını düşünen bazı insanlara inat, üyelerimiz her gün destek olmak için evimize gelip, bizlere güç kattılar. Herkes anlamalı ki, bazıları bizleri bölmeye çalıştıkça,  bizler daha da güçlenip BİRLİK OLUYORUZ.  

Kardeşlerim,

Sizler, haksızlık karşısında nasıl dik duracağınızı herkese gösterdiniz. Bir kadın,  bir anne, bir eş ve sizlerin kardeşi olarak, sizlerden aldığım güçle,  bende dim dik ayaktayım.  Eşimin suçsuzluğuna ve en kısa sürede yanımızda olacağına yürekten inanıyorum.  Bunu bildikleri için duruşma gününden önce seçim yapma derdine düştüler. Çünkü duruşmada söyleneceklerden korkuyorlar. Unutulmasın ki yalancıların mumları yatsıya kadar yanar.  O gelene kadar el birliği ile emanetine sahip çıkmaya devam edeceğiz. Alel acele alınmış kararla 6 Ekim de bir seçimimiz var. Sizlerden gelen istek ve talepler doğrultusunda, Eşim Mehmet Ali Alkan bu seçimlerde adaydır.  Bir kez daha söylemem gerekirse, kendisiyle her zaman gurur duyduğum,  her zaman haksızların karşısında olan, Mehmet Ali Alkan, 6 Ekim’de yapılacak seçimde Şoförler Odası Başkanlığına Adaydır. 

Değerli üyelerimiz, Artık birlik olma zamanı, şimdi güçlü olma zamanı…  Birliğimizi, dirliğimizi bozmak isteyen bazı kişi ve gruplara verilecek tek cevap YİNE BİRLİK OLARAK KALMAKTIR.   Bu seçimlerde kirli tezgâhlara, dönen dolaplara, oynanan oyunlara hep birlikte dur diyeceğiz. Gün, BİRLİK GÜNÜDÜR.

Esnafın iradesi ile seçilen bir başkanı ancak esnafın iradesi başkanlıktan indirebilir yoksa ayak oyunları, siyasi entrikalar, esnafın gücünden ve iradesinden önde değildir. Yanlış hesap emin olun ki sizlerin sayesinde bağdattan dönecektir.

Son olarak buradan sevgili eşim Mehmet Ali Alkan’a sesleniyorum, biz,  esnaf ailesi olarak, senin yokluğunda emanetine sahip çıkıyoruz.  Sen gelene kadar bu görevi yine istediğin gibi birlik içinde sürdüreceğiz.  

Bizlere destek olan başta üyelerimiz olmak üzere herkese yönetim kurulumuz, eşim ve ben çok teşekkür ediyoruz. “ dedi…

Yönetim kurulu ile birlikte birçok esnafında destek sözünü aldıklarını dile getiren Ayşe Alkan, barış güvercini uçurarak basın toplantısına son verdi…

 


Etiketler: MEHMET ALİ ALKAN ANTALYA SEÇİM ADAY AYŞE ALKAN ŞOFÖRLER ODASI

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Kepez’in “Antalya Sömestir Festivali” başladı

Kepez Belediyesi’nin öğrencilerin yarıyıl tatilini aktif ve verimli geçirebilmesi için düzenlediği ‘Antalya Sömestir Festivali’, Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilere açtı. Programa Başkan Tütüncü, kızı Zeynep Hatice ile birlikte katıldı.

...
Başkan Türel Ispartalı hemşehrileri ile buluştu

“Hayaller gerçek oluyor”

Antalya’yı birçok ilkle tanıştırdıklarını anlatan Başkan Türel, “Biz göreve geldiğimizde Antalya’da köprülü kavşaklar yoktu, hafif raylı sistem yoktu. 10 sene önce Varsak’a tren getireceğiz deseydim herkes bana gülerdi. Bu ha...

Sensörlü Konteyner ler geliyor....

Sensörlü Konteyner ler geliyor....


5 yıl önce Best Haber

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde Belediye Başkanı Ümit Uysal, atık konteynerlerine takılan sensörler

üzerinden yapay zekanın kontrol edeceği atık yönetim sisteminin saha denemesini yerinde inceledi.

Memurevleri Mahallesi’ndeki uygulamanın sonuçlarının başarılı olduğunu belirt...